mahoor_maha مدیر استارتر عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 1590 عنوان لیاقت مادرشدنو ندارم 1357 بازدید | 142 پست رویا رو دوس دارم من تو رویاهام فرزندی دارم که بغلش میکنم بوسش میکنم بوش میکنم وقتی گریه میکنه نازش میکنم دلم برای خنده هاش غنج میره وقتی میام خونه تنها نیستم باهاش حرف میزنم وقتی باباش میاد با دیدن شیطونی هاش ذوق میکنه باهم میریم مهمونی .عید دیدنی .من دیگه منزوی نیستم افسرده نیستم هیچکسی دلش برام نمیسوزه هیچکسی فک نمیکنه بچه اش رو چشم زدم . از جمع ها و ادم ها بدم نمیاد .کاش رویاهام واقعی بود اما وقتی رویا پردازیم تموم میشه منم و اتاقی که برات اماده کردم اما تو نیومدی..... خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون ب دستم.شکرررت شکرت شکرت 1399/11/12 | 16:40 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنده_کباب عضویت: 1397/08/13 تعداد پست: 2911 فرزند خونده بگیر «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد...
مامان_سونیا1 عضویت: 1396/03/17 تعداد پست: 31903 💔💔انشالا خدا ی بچه سالم قسمتت کنه خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
mahoor_maha مدیر استارتر عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 1590 حالا نریزین سرم ولی مادر شدن لیاقت نمیخواد حتما میخواد دیگه😞 خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون ب دستم.شکرررت شکرت شکرت
آرزولار عضویت: 1399/09/06 تعداد پست: 829 ان شاء الله خدا به حق بهانه هستی خانم فاطمه زهرا سلام الله علیها دامن همه منتظرای فرزند رو سبز کنه شماهم همینطور♥️ دخترا یه چی بگم هیچ وقت به زور چیزی رو از خدا نخواید💟
mahoor_maha مدیر استارتر عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 1590 اونی که خیلی ادم نرمالی نیس مگه لیاقت داره بچه داشته باشه حکمتشو نمیدونم خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون ب دستم.شکرررت شکرت شکرت
mahoor_maha مدیر استارتر عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 1590 فرزند خونده بگیر همسرم قبول نمیکنه.فعلا تو سیکل ای وی افم خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون ب دستم.شکرررت شکرت شکرت
mahoor_maha مدیر استارتر عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 1590 الهی عزیزم چندوقته اقدام کردی؟مشکلت چیه؟منم ده ماه اقدامم داره دوسال میشه.شوهرم مشکل داره.انشالله زودی باردار شی خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون ب دستم.شکرررت شکرت شکرت
mahoor_maha مدیر استارتر عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 1590 💔💔 انشالا خدا ی بچه سالم قسمتت کنه 😢😢😢انشالله دیگه دوس ندارم حتی بچه مردمو بوس کنم حتی خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون ب دستم.شکرررت شکرت شکرت
shadennn عضویت: 1398/04/21 تعداد پست: 6202 حتما میخواد دیگه😞 نه عزیزم خداروشکر الان اینقدر علم پیشرفت کرده که نازایی معنی نداره، شما پیگیر درمان باش خدا هم کمک میکنه انشاالله نتیجه میگیریمنم با آی وی اف باردار شدم خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
صدف77 عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 2034 عزیزم😥انشاالله به حق پنج تن یه روزی صاحب یه نینی خوشگل و ناز میشی🌹🌹 خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم😍❤
mahoor_maha مدیر استارتر عضویت: 1399/04/05 تعداد پست: 1590 ان شاء الله خدا به حق بهانه هستی خانم فاطمه زهرا سلام الله علیها دامن همه منتظرای فرزند رو سبز کنه ش ... 🧡🧡 خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون ب دستم.شکرررت شکرت شکرت