2777
2789
عنوان

زندگیم خیلی سخته

531 بازدید | 12 پست

سنم خیلی کمه و میدونم همسرم دوسم داره 

ولی هر کار میکنم نمیتونم منم دوسش داشته باشم

از یه طرف میگه میخواد بچه دار شیم

از طرف دیگه من میترسم کارمون به جدایی بکشه

میشه بگین چیکار کنم؟؟

‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️

تااززندگیت مطمئن نشدی بچه نیار

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم

مگه انتخاب خودت نبود ،؟؟از لحاظ قیافه یا ...

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند سالته 

چرا دوسش نداشتی باهاش ازدواج کردی؟؟

بچه دار نشو خواهشا

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

خب چند سالته ؟ همسرت چند سالشه ؟ شرایط زندگیت چطوره ؟ شرایط مالی و شغلی همسرت چیه ؟ چرا دوستش نداری ؟

اگه از زندگیت احساس رضایت نداری فعلا بچه نیار

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

شوهرت چن سال ازت بزرگتره؟چی همسرت باعث میشه شوهرتو دوست نداشته باشی؟

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم

شوهرم ۲۹ سالشه

خودم ۱۹

خودم انتخابش کردم ولی ازاول زیاد ازش خوشم نمیومد

شرایط مالی و شغلیش خوبه و از این لحاظ راضیم

قیافشم بدک نیس

‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️

چون میگفتن پسر خوبیه قبولش کردم گفتم شاید بعدا

بیشتر ازش خوشم بیاد

چون میگفتن پسر خوبیه قبولش کردم گفتم شاید بعدا بیشتر ازش خوشم بیاد

بهتره بری پیش مشاور ، مشاور میتونه کمکت کنه 

ولی فعلا بچه نیار ، تا وقتی مطمئن نشدی میخوای با شوهرت بمونی 

ضمن اینکه سنت کمه

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
بهتره بری پیش مشاور ، مشاور میتونه کمکت کنه  ولی فعلا بچه نیار ، تا وقتی مطمئن نشدی میخوای با ...

خیلیا میگن هنوز سنم کمه

خودمم دلم راضی نیس فعلا بچه دار بشم

خب اگه کارمون به طلاق بکشه خیلی واسه اون بچه 

بد میشه