والا پسر من الأن نزدیک 4سالشه هنوز سینمو فشار میدم یه چیز زرد مانند میاد بیرون ،،رفتم بهداشت محلمون پرسیدم گفتن عادیه واشکال نداره بعدشم گفتش که تلخه وچسبناکه واز این چیزا
(از کسی پرسیدند: ماه قشنگتراست یا مادرت؟گفت ماه را که میبینم یاد مادرم میفتم اما مادرم را که میبینم ماه را فراموش میکنم.....!)###(همه میپندارند که عکس پدرم را به دیوار خانه ام آویخته ام اما نمیدانند که دیوار خانه ام را به عکس پدرم تکیه داده ام) یه گل پسر دارم که همه ی زندگیمه ،،،ویه دختر پیرهن زری
والا پسر من الأن نزدیک 4سالشه هنوز سینمو فشار میدم یه چیز زرد مانند میاد بیرون ،،رفتم بهداشت محلمون ...
عزیزم من شروع شیر دهیم یه چیزای سفتی توی هر دو سینم بود بچم ۴۰ روزش بود رفتم سونوگرافی زیر بغل و سینه گفتن چیزی نیست هنوزم که بچم ۳ سالشه اون چیزای سفت توی سینم هستن و فشار میدم ترشحات زرد و سفید میاد بیرون خیلی میترسم
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار.
نمیدونم عزیزم برای من سفت نیست مثل قبل شیردهیه فقط ترشح چسبناک وزرد رنگه ،،میتونی به دکتر زنان مراجعه کنی برای اطمینان، ،برای من بهداشت رفتم میگفت عادیه
(از کسی پرسیدند: ماه قشنگتراست یا مادرت؟گفت ماه را که میبینم یاد مادرم میفتم اما مادرم را که میبینم ماه را فراموش میکنم.....!)###(همه میپندارند که عکس پدرم را به دیوار خانه ام آویخته ام اما نمیدانند که دیوار خانه ام را به عکس پدرم تکیه داده ام) یه گل پسر دارم که همه ی زندگیمه ،،،ویه دختر پیرهن زری
نمیدونم عزیزم برای من سفت نیست مثل قبل شیردهیه فقط ترشح چسبناک وزرد رنگه ،،میتونی به دکتر زنان مراجع ...
ترشحات سینم دقیقا شبیه زمان بارداریمه زرد و چسبناک فقط این توده های سفت داخل سینه ام توی هر دو سینه دارمش .وقتی زایمان کردم سونوگرافی سینه انجام دادم میگفت نه چیز خاصی نیست ولی الان که شیر دهیمم تموم شده داخل سینه ام نرم نیست دست که میزنم توی هر دو سینم دوتا توده سفت هست تقریبا هم اندازه دوست داشتم قبل دکتر رفتنم ببینم بقیه خانومها هم این توده هارو دارن یا فقط منم؟
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار.
فکرکنم همون شیر باشه که جمع شده بعد قطع شیر دهی،،حالا برای خاطر جمعیه خودت پیش دکتر بری بهتره ،،خیالت راحت تر میشه عزیزم،،،