2777
2789
عنوان

صحبت از دو موضوع مختلف، اما جالب

139 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها.

چطورید؟

میخوام دوتا چیز بگم که ربطی به هم ندارن، اما حوصله نداشتم دوتا تاپیک بزنم و از دو جهت مختلف باهام صحبت بشه. پس دوتاشو همینجا میگم.

.

موضوع اول:

من پسرم. (خواهشا ناراحت نشید)

میدونم که تم اینجا دخترونه و خانمانه ست، ولی آشنایی من با نی نی سایت ماجرای جالب و تلخیه.

یه رفیق دارم، از اون لاشیای دو عالم؛ یعنی مطمئنم اثر انگشتش رو بدن تمام دخترای تهران هست😊

چند وقت پیش باهام گپ میزدیم و اون طبق معمول، از داستان های ناتمومش میگفت و منم گوش میکردم. گفت: سال ۹۶ با اسم دخترونه وارد یه فضایی به نام نی نی سایت شده و با دروغ و دفنگ، نقش دختری رو بازی کرده که شوهرش بهش پول نمیده تا برا بچش پوشک بخره و مجبوره کهنه ببنده و کلی چرب زبونی دیگه. بچه های احمق، خر، بیشعور و نفهم اینجا هم مجموعا ۶۵۰ هزار تومن براش کارت به کارت کرده بودن (به کارت یکی از دوست دختراش ریختن تا شک نکنن)!! یارو هم پول رو برمیداره و برا نمایندگیش صندلی میخره (نمایندگی ماشین داره \ یه جورایی دلاله).

آخه چرا اینجورین شما آخه؟ واقعا چند سالتونه؟ بزرگتر ندارین بیاد بزنه تو سرتون و گوشی رو از دستتون بگیره؟

پدرا و برادرا و شوهرا شما، تو این وضعیت گوه مملکت، از صبح خروس خوان تا بوق سگ دارن جون میکنن تا شما بیاین سرمایه زندگیتون رو دودستی به یه مشت حرومزاده بدین؟!

.

موضوع دوم:

(این یه کمی طولانیه. لطفا حوصله کنید و همش رو بخونید)😉

همونطور که گفتم، چون تم اینجا دخترونه و خانمانه ست این سوال رو میپرسم.

خانواده مادری من به صورت ژنتیکی مشکل باروری دارن و نازا بودن بین اونا یه پدیده رایجه. همشون برای بچه دار شدن کلی دوا و دکتر میرن و ده ها میلیون توی این راه هزینه میکنن (البته چون از سرمایه داران بزرگن، انچنان مشکل مالی براشون به وجود نمیاد). حتی یکیشون با وجود این همه درمان، یه بچه به دنیا آورد که استخونای پاش بیش از حد انعطاف دارن و نمیتونه راه بره. جالبه که توی دوران سونوگرافی هم این موضوع مشخص شد، ولی اون زن فامیلمون راضی نشد بچش رو بندازه و میگفت: بزرگ کردن بچه معلول خیلی ثواب داره و مادر رو بهشتی میکنه!!! (یعنی از اینجا تا خود بهشت، علامت تعجب!!!!)😕

من یه بار تو مهمونی از دهن وامونده ام در رفت و گفتم به جای این همه سختی و مشقت، برید از بهزیستی و پرورشگاه و شیرخوارگاه برا خودتون بچه بیارید. میدونستم نباید این حرف رو بزنم، چون اونا به نژاد و ریشه خیلی اعتقاد دارن و بچه های پرورشگاه رو به چشم یه مشت حرومزاده میبینن و دوست دارن بچه هاشون از خون خودشون باشن! (حالا انگار مثلا بچه هایی که الآن دارن از خون خودشونن؛ والا همشون توی آزمایشگاه و زیر میکروسکوپ به وجود اومدن😂 بعدشم داداش تو رستم دستان نیستی که بچت حتما از خون پهلوونی خودت باشه، فوقش در آینده میشه یه عنتری مثل خودت). خلاصه به محض اینکه این حرف رو زدم، یکی از داییام که اون هم دچار این مشکله، بلند شد و زد تو گوشم!😐😢 میخوام بگم تا این حد رو این موضوع حساسن.

.

حالا شما به عنوان یه بانو و یه دوشیزه محترم، اگر خدای ناکرده و گوش شیطون کر، دچار مشکل باروری بشید، به دنبال درمانش از طریق دوا و دکتر میرید و سختی هاش رو به جون میخرید؟، یا از طریق سازمان های حمایتی، سرپرستی بچه\بچه هایی رو به عهده میگیرید و سرزنش های مردم رو تحمل میکنید؟

پ.ن1: خواهشا همه خانم ها به سوال جواب بدن؛ چه اونایی که بچه دارن، چه اونایی که متاهلن ولی بچه ندارن و چه اون هایی که تا حالا ازدواج نکردن.

پ.ن۲: تروخدا وجدان خودتون رو قاضی قرار بدین و نه بر مبنای احساسات، بلکه بر مبنای واقعیات و شناختی که از خودتون و اطرافیانتون دارید، به سوال جواب بدین.

.

پ.ن۳: فکر کنم طولانی ترین تاپیک نی نی سایت رو نوشتم😁

سلام

حقیقت های خوبی رو نوشتید ولی خب ادبیات جالبی نبود

سوال اول :من بعنوان عضو اینجا حاضر نیستم به کسی کمک مالی کنم ولی حاضرم روش های درامد داشتن یا رشد کردن رو بگم 

سوال دوم: زاداوری رو هدف زندگی و ازدواج نمیدونم و کلا بچه نمی خوام و اگر مشکل داشتم هم احتمالا برام مطرح نبود. گرچه میدونم اعتماد به نفسم در این رابطه ناشی از این هم هست که این مسئله انتخاب خودمه نه اجبار

خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

اول اینکه اون موضوع اولتون راحب قاپیدن پول کاربرای اینجا درسته، چندبار دیگه هم اتفقا افتاده! ولی! 

اینجا سایتی هست که از تمام  شهر های ایران داخلش عضو هست با هر روحیه و اخلاقی 

ادما توی زندگیشون یا ساده ان و میبازن یا زرنگن

پس نمیتونین این ساده بودن رو به همه کاربرا بگین همون طور ک ما نمیتونیم بگیم همه مردا عوضی و لاشین

موضوع دوم

اول ابنکه راحب  سقط اون بچه من خودمم موافقم چون فقط بجه عذاب میکشه ولی سقط حرامه پس قطعا خیلیا براشون مهمه ک گناه نکنن و شما جای خدا نیستی ک حکم کنی براشون

موضوع بعدی

بچه از بهزیستی اوردن خیلی خوبه، اما قطعا هر زنی دوست داره طعم باردار شدن و بچه دار شدن از پوست و گوشت خودشو داشته باشه

این دیگه برمیگرده به انتخاب شخصی هر نفری و ما نباید دخالت کنیم

اصلا حاضر نیستم یه موجود بیگناه رو وارد این کره خاکی کنم. اگه خیلی دلم بچه خواست  یه بچه از پرورشگاه میارم و بزرگش میکنم

بسیار عادت بدی است که اندیشه‌های دیگران را بد و نادرست بدانیم و مالِ خودمان را نیک و درست، و باور داشته باشیم که هر کس عقیده و نظرِ ما را ندارد، دشمن کشور است.  اسلامی که به عدالت نرسد کفری است که لباس توحید بر تن کرده است.خطرناک ترین نوع بشر، کسی است که فهمش کم و اعتقاداتش زیاد است...........................................................یعنی واقعا کسی نبود که اعتراض بکنه؟(کلاس تاریخ سال1500) ارزش ندارد كه آدمی برای مبارزه كردن با كوته‌فكران وطن فروش، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آنها هیچ ارزشی ندارند..اینهایی که میگن وضعیت الان ما بخاطر انتخابات 4سال پیشه همونهایی هستند که میگند سیل و زلزله بخاطر گناه مردم پیش میاد.خوشا آنان که خر آمدند و خر رفتند. قرارداد ایران با چین اتفاقی است که در سال ۲۰۰۳ ونزوئلا تجربه کرد. چاوز برای پرداختن حقوق کارمندان و مخارج دولت ورشکسته ش وام  سنگین از چین گرفت و مادورو این روش رو با روسیه هم ادامه داد. نتیجه نفت مجانی به جای اقساط وام پرداخت میشه. البته اونا هم لاف توسعه زده بودن! سندی که یک طرف قرارداد حتی روش نشه منتشرش کنه، حتمن که سند بردگیه.وقتی که حقیقت ما را رنج می‌دهد، دروغ می‌گوییم و آن دروغ را تکرار می‌کنیم تا جایی که دگر فراموش می‌کنیم حقیقتی وجود دارد. در حالی که حقیقت هنوز زنده است و هر دروغی که می‌گوییم بدهی ما را به آن بیشتر می‌کند. بدهی‌ای که دیر یا زود باید پرداخت شود

من قطعا دنبال درمان می روم چون دلم می خواد تجربه مادر بودن رو حس کنم 

ولی اگر موفق نشوم به فرزندخوانده هم فکر می کنم و به نظرم چیز بدی نیست 

بر عکس فامیل شما، ما تو خانواده مون دو تا فرزند خوانده داریم که ماشاالله یکی از یکی عزیزتر 

به همین خاطر دید مثبتی به این مساله دارم

الحمدلله 
سلام اول اینکه اون موضوع اولتون راحب قاپیدن پول کاربرای اینجا درسته، چندبار دیگه هم اتفقا افتاده! و ...

سپاس بابت مشارکتتون توی بحث💓💓

فقط به نظر بنده حقیر، توی دنیایی که هر شبانه روز 120هزار نفر فقط به علت گرسنگی میمیرن (دلایل دیگر رو هم نشماردیم)، سقط یه جنین چند هفته ای گناه بزرگی محسوب نمیشه.

خدا هم اگر بخواد قهرش بیاد، کلی اتفاقات ریز و درشت تو دنیا در حال رخ دادنه که اونا رو باید اولویتش بذاره.

اصلا حاضر نیستم یه موجود بیگناه رو وارد این کره خاکی کنم. اگه خیلی دلم بچه خواست  یه بچه از پرو ...

درود بر شما افرا جان بابت کلام زیباتون💓💓

جسارتا میتونم وضعیت تاهلتون رو بپرسم؟

من قطعا دنبال درمان می روم چون دلم می خواد تجربه مادر بودن رو حس کنم  ولی اگر موفق نشوم به فرز ...

تشکر ماهی خانم بابت نظرتون💓💓

و صد البته درود بر خانواده تون که بسیار روشن و پاک به مسائل نگاه میکنن💓💓

اولی تو پستش بودم ولی وجدانی کی اعتماد میکنه به اینا😣

مخلصیم آبجی💓💓

تا الآن فکر میکردم rooham درست باشه. حالا من درست نوشتم یا شما؟!😜

در جوابتون باید گفت که وقتی تونسته ۶۵۰تومن به دست بیاره، یعنی خیلی ها اعتماد میکنن متاسفانه.

تازه سال۹۶ پوشک ۴۰_۳۰ تومن بود. الآنه که قیمتا سر به فلک کشیده.

میگم مطمئنی کامل یادته؟! ماجرا مال سه سال پیشه ها!!

و مردم هم اینقدر مشکلات مالی و بدهی پیدا کردن که اگر امروزه کسی هم واقعا نیاز به کمک داشته باشه، کسی نمیتونه حمایت مالی کنه😖

سپاس بابت مشارکتتون توی بحث💓💓 فقط به نظر بنده حقیر، توی دنیایی که هر شبانه روز 120هزار نفر فقط به ...

بله من گفتم که خودم با سقط موافقم ولی خیلیا نظر دین براشون مهمه

مخلصیم آبجی💓💓 تا الآن فکر میکردم rooham درست باشه. حالا من درست نوشتم یا شما؟!😜 در جوابتون باید ...

متاسفانه آره .من خودم حتی تو کوچه اینا میبینم اعتماد نمیکنم میرم تحقیق میکنم بعد کمک.از 96 اینجام 3تا کاربریم ترکیده یکیش تعلیق شده.😂

سلام.اول از همه در‌مورد موضوع اولت،من سال اخر ارشد در بهترین دانشگاه😂ببین چی کار کردم؛چند وقت پیش یه بابایی رو دیدم گفت پول میخواد و کیفشو زدن و نمیتونه برگرده شهرش و جلوم شروع کرد  گریه زاری و به انواع قسم های عجیب رو اورد من مشنگ گوش مخملی هم بهش پول دادم ک مثلا بعدا پس بده که همون موقعشم حس نمیکردم بده ولی این کارو کردم!و از بابتش حس حماقت دارم فقط ی درصد تزسیدم راست‌ بگه وجدانم درد داشت😂ولی ناموسا مجازی نمیکنم این کارو!

خواستم شفاف شه منی ک خیر سرم ادعای هوش و خرد جمعی😂😂دارم و دوستام میان پیشم مشورتو و ال و بل هم همچین غلطی کردم

که در‌مورد فرد من ریشه در مهربونی و دلسوزی بی جا و زود باوریم داره دیگه

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته