2777
2789

الان بیشتر از دو ساله که اینطوریم از پشت گردن تعریق شدید دارم بطوریکه باید نیمه شب بیدار بشم و موهامو با سشوار خشک کنم یا ملحفه ها رو عوض کنم، تازه هم ازدواج کردم، اتاقمم زیاد گرم نیس ، لطفن کمکم کنین دکتر بهم معرفی کنین ، توی اینترنت سرچ کردم نوشته مشکل قلبی عروقیه ، خواهشن اگه کسی رو می شناختین این مشکلو داشته بهم بگین چیکار کرده خوب شده، توروخدا کمکم کنین خیلی خسته شدم از این موضوع یه بار رفتم دکتر ، بهم قرص تدازین داد، ولی بخدا تعریقم بیشتر شده کمکم کنین ممنونتونم 

ینی نیمه شب پامیشی سشوار میکشی

کوتاه کن موهاتو حداقل🤕

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

شاید جنس بالشت خوب نیس

یه بار اونو عوض کن ببین چی میشه

یه دورانی هم بود که خیلی ها وقتی سرما میخوردن پروفایلشون میذاشتن سرماخوردگی خر است😐 حالا باید ازشون پرسید سرماخوردگی خر است؟؟ نه من میخوام بدونم سرماخوردگی خر است؟؟ یا این کرونای خاک برسر؟؟ اتفاقا سرماخوردگی خیلی هم باشعور و نجیب بود ☹️🤧..... من خوشبخت ترین زن دنیام🤗خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی نیمه شب پامیشی سشوار میکشی کوتاه کن موهاتو حداقل🤕

باور کنین برای خشک کردن گردنم و موهام سشوار می کشم نصفه شب خیلی هم سختمه واسه همین گفتم شاید شماها بدونین چیکار کنم بهتره