2777
2789

دوستان من تو ۳۲ هفته وشش روز رفتم سونو علاوه بر  درشتی بچه آب دورشم زیاد بود عددش ۲۳ هست والا دیابت ندارم دوبار آزمایش دادم علتش چی میتونه باشه من چون بچه قبلیمو بخاطر ناهنجاری سقط کردم این بار غربالگری و آنومالی جای معتبر رفتم خداروشکر مشکلی نبود الان چند روزه دارم از فکر و خیال دق میکنم که یه وقت بچم چیزیش نباشه 😔

خدایا واسه آینده قشنگی که در انتظارمه شکرت❤😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدي بگير ي وقت بيخيال نشي دكتر نري

دكتر من ميگفت خيلييي زياد بشه ممكنه خفه بشه

البته نميدونم شما چقد بيشتره خطر داره يا ن

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
مايعات كم بخور نمك اصلا نخور برو ببين دكتر چي ميگه

نمک که اصلا ولی اب زیاد میخوروم ممکنه از اون باشه؟

دکترت نیاز باشه میگه بهت🙂 استرس الکی نداشته باش

ماله من ۲۴ بود اب دورش😐 الان داره بالا پایین میپره رو مبلا😄

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
جدي بگير ي وقت بيخيال نشي دكتر نري دكتر من ميگفت خيلييي زياد بشه ممكنه خفه بشه البته نميدونم شما چ ...

من که اصلا از وقتی فهمیدم خیلی نگرانم دکترمم که هیچی دوباره واسه هفته بعد سونو داد

دکترت نیاز باشه میگه بهت🙂 استرس الکی نداشته باش ماله من ۲۴ بود اب دورش😐 الان داره بالا پایین میپر ...

ای جانم زنده باشه اخه وزنشم بالا بود مشکل که یکی دو تا نیست نمیدونم غصه کدومو بخورم

ای جانم زنده باشه اخه وزنشم بالا بود مشکل که یکی دو تا نیست نمیدونم غصه کدومو بخورم

چند بود عزیزم؟

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
خوبه که بهش فکر نکن بعد زودم زایمان میکنی ۳۷ هفته به بعد

فقط سالم باشه دیر وزودش برام مهم نیست به خدا