2777
2789
عنوان

باردار بشم؟؟

334 بازدید | 14 پست

راستش از شوهرم اصلا راضی نیستم

همش دنبال یه بهونه میگردم واسه جدایی

ولی اون دوسم داره درست بر عکس من

الان یه ساله ازدواج کردیم و ۱۹ سالمه

نمیدونم بچه دار بشم یا نه

‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️

علت اینکه میخوای باردار بشی چیه؟!

من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نخیر وقتی از شوهرت راضی نیستی چرا یه بچه رو هم بدبخت میکنی بعد بچه داغون میشی چون بیشتر به شراکت زن وشوهر احتیاج داره 

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  

علت اینکه از شوهرت راضی نیستی چیه وقتی او دوستت داره چرا راضی نیستی تو هر زندگی زناشویی مشکلاتی هست باید سریع جدا بشی؟ مگه زندگی لباس که خوشت نیومد بری یکی دیگه بگیری باید با صبوری با مشکلات کنار اومد شما هنوز بچه هستی بچه دار نشو 

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما
علت اینکه میخوای باردار بشی چیه؟!

خب شوهرم خیلی اصرار میکنه

‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️

[QUOTE=175156834] علت اینکه از شوهرت راضی نیستی چیه وقتی او دوستت داره چرا راضی نیستی تو هر زندگی زناشویی مشکلات ...[/QUOTE

خیلی ازم بزرگتره

از اول هیچ علاقه‌ای بهش نداشتم

[QUOTE=175156834] علت اینکه از شوهرت راضی نیستی چیه وقتی او دوستت داره چرا راضی نیستی تو هر زند ...

مگه بزور شوهرت دادن موقعی که اومد خواستگاریت نمیتونستی با خونوادت صحبت کنی و منصرفشون بکنی؟ 

خدایا فرزنذانم را خودت از هر بلایی محافظت بفرما
مگه بزور شوهرت دادن موقعی که اومد خواستگاریت نمیتونستی با خونوادت صحبت کنی و منصرفشون بکنی؟ 

اصلا نمیدونستم چیکار باید بکنم

با تعریفایی که ازش میکردن جواب مثبت دادم

بعد از یه هفته کم کم همون یه مقدار علاقه تقریبا به صفر رسید