2777
2789
قربونت دوست گرامی.من از۹۷ اینجام .اولین باربودبحث کردم.ازبی ادبی وقضاوت وبحث بیجا متنفرم

گاهی پیش میاد گلی... وقتی ما واقعا قصدمون خیر بوده و خودمون میدونیم که نباید ناراحت بشیم.... تهش کارمون به نی نی یار میرسه... 

شاید اگر منم بودم و یک کد اشتباه میزدم و همچنین اتفاقی میفتاد میترسیدم😅 و به صاحب تاپیک حرف میزدم🤷🏻‍♀️، 

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷    هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠            ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت افتخاریست برای ما😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ولی به خداازبحث بدم میاد.فقط درس عبرت شدبرام .من ازکسی کینه نمیگیرم.موفق باشید

منم. منظوری نداشتم ولی وقتی میبینم یکی توی یه تاپیکی خودش تاپیک نمیزنه و از تاپیک بقیه استفاده میکنه عصبی میشم... ب هرحال اگه دوس داشتین ببخشین🤷‍♀️

خودم لغو کاربری زدم

به من نت داد اسی👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

https://uupload.ir/files/flv_screenshot_20210131-152933.jpg

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷    هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠            ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت افتخاریست برای ما😍
متن پیام ازهمراه اول بودفرستادم.خانمه اینقدرناراحتم کرد.پشیمون شدم فرستادم.واقعا گریم گرفت ازدستش.

سلام عزیزم،الان ازطرف همراه اول برام پیام اومدو۳گیگ فعال شدالبته من دوباره که چک کردم نوشت ۳مگ🤷‍♀️،به هرحال تادیدم گفتم بهت پیام بدم،من روببخش که صدات زدم استارتراونجوری گفت منم واقعاترسیدم،اگرکسی بهت شک کرده منوصدابزن براش اسکرین پیام رومیذارم😘😘😘😍

لطفالایک نکنید،ممنون
سلام عزیزم،الان ازطرف همراه اول برام پیام اومدو۳گیگ فعال شدالبته من دوباره که چک کردم نوشت ۳مگ🤷‍♀️، ...

ممنون دوست گرامی.اومدم کارخیرکنم که بعضی دوستان استفاده کنن که برخوردیه خانم بد بود .به هرحال ممنونم ازشما

🩷🩷