2777
2789
عنوان

چادری ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 43 پست

از روی علاقه و همچنین داشتن خانواده مذهبی

#_____ ما بی خیال سیلی مادر نمی شویم ______#                              #سلام بر زهرای شهیده#          باز باران…      با ترانه دارد از مادر نشانه      بوی باران…           بوی اشک مادرانه    پر ز ناله      کودکی با مادری پهلو شکسته            می‌برد او را به خانه     کوچه‌ها و تازیانه…  گریه‌های کودکانه     حمله‌ی نامردِ پَستی وحشیانه     تازیانه، تازیانه…      پس چرا مادر ،     چرا گم کرده راه آشیانه؟       باز باران…        با ترانه        دارد از مادر نشانه     بوی باران…          باز باران…           دانه دانه             حیدرانه                بی‌صدا و مخفیانه       آه از غسلِ شبانه       زینبانه…         لرزه افتاده به شانه     پشت تابوتی روانه           باز باران…

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول ک اجبار بود ولی الان کل خاندان جمع شن بگن درار بمیرمم در نمیارم وقتی چادر سر نمیکنم انگار یه چیز شخصی از لباسامو نپوشیدم 😍😍

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
چادری بودم به خواست خودم ولی به اصرارشوهرم مانتویی شدم

منم شوهرم بدش از چادرم میمود بهش گفتم زمان آشنایی دیدی که من چادری هستم میخواستی بری مانتویی بگیری. چادریم هنوز. ازدواجمون سنتی بود

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 
اول ک اجبار بود ولی الان کل خاندان جمع شن بگن درار بمیرمم در نمیارم وقتی چادر سر نمیکنم انگار یه چیز ...

دقیقا ادم نمیپوشه احساس میکنه برهنه میره بیرون 😅

واسه لامپی ک سوخته دعا نمیخونن ✌ عوضش میکنن  
دقیقا ادم نمیپوشه احساس میکنه برهنه میره بیرون 😅

اره واقعا 😅

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
منم شوهرم بدش از چادرم میمود بهش گفتم زمان آشنایی دیدی که من چادری هستم میخواستی بری مانتویی بگیری. ...

ماداستانهاداشتیم توی نامزدیمون هرروزبخاطرهمین باهام قهربودالان برعکس شددلش میخوادچادری بشم ولی من نمیتونم عادت کردم مانتویی باشم

واقعا چه عالی که با علاقه انتخاب کردید

😄البته الان یادم اومد اولش اجباریه مدرسه بود بعد عادت کردم یمدت هم از بس همه حتی مامانم میگفت چادر براچیته سست شدم اما یهو علاقه پیدا کردم بهش

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم.