2777
2789
عنوان

عروس خانوما بیاین

275 بازدید | 9 پست

میشه عکس از مبل و قالی و پرده هاتون بزارین؟

فردا میخوام برم خرید مبل و قالی و پرده رنگ خاصی مد نظرم نیست اما میخوام همه ست باشن خواستم اگه میشه مال شما رو ببینم که فردا راحتتر بتونم انتخاب کنم 

لایککک

فقط یه نفر لطفا ممنونم

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی ان شاءالله ثوابش هزار برابر به خودت برگرده (لا اِلهَ اِلّا انتَ سُبْحانَکَ اِنّی کُنْتُ مِنَ الظّالِمین ) .سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو تو چیدانه یا تو اینستا ببین الان ست زیاد بورس نیس رنگ های پاستیلی مده سعی کن تم اصلیت سفید باشه ...

حس میکنم اگه همه ست باشن و به هم بیان خونه خیلی بزرگتر نشون میده

اینا قالی ها های جهیزیمه   

هنوز البته شوهر نکردم 

الماس کویر گرفتم 1500 شونه 

https://uupload.ir/files/y6xh_۲۰۲۰۰۵۲۱_۱۶۵۱۰۱.jpg

https://uupload.ir/files/rmbj_img-20200609-wa0012.jpg

خدااا   پاهای داداشم هم افتاده تو عکس اولی 

انشاءلله امضای خدا پای آرزوهاتون   
حس میکنم اگه همه ست باشن و به هم بیان خونه خیلی بزرگتر نشون میده

اگه سرامیکت سفید باشه پرده هاتو ساده برادی شالشونم ساده باشه مبلاتو خیلی باز بچینی شیک کنی بزرگ میشه اول مبل و فرشت رو مشخص کن بعد پردتو