elmiraasadzadeh مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 821 عنوان میشه بیایین توروخدا سوال دارم دعاتون میکنم 154 بازدید | 25 پست من پریود نامنظم دارم الان دوماه با آمپول پریود میشم کسایی ک پریود نامنظم دارن ذخیره تخمدان هم کم میشه میخوام برم آزمایش میترسم خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده 1399/11/12 | 08:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاعرتنها عضویت: 1398/03/21 تعداد پست: 9211 سلام دعوت هستید به تاپیک اخر من https://harfeto.timefriend.net/16297043150045
shakila76shokolat عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 5646 سلام عزیزم راستش اطلاع ندارم حاجت سنگینی دارم برام دعا کنید🙏🏻من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام.. .
elmiraasadzadeh مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 821 سلام عزیزم راستش اطلاع ندارم مرسی باز تو گفتی اونایی ک دارن نمیگن خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده
mamaniali عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 13793 آمپول الکی نزن برو آزمایش و سونو تا مشکلت مشخص بشه تا بنا به اون دارو بهت بدن و مشکلت حل بشهگاهی اوقات با مصرف کردن یه دارو مشکل کاملا رفع میشه خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
elmiraasadzadeh مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 821 آمپول الکی نزن برو آزمایش و سونو تا مشکلت مشخص بشه تا بنا به اون دارو بهت بدن و مشکلت حل بشه ... اخه میگن واسه آزمایش باید پریود باشم خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده
elmiraasadzadeh مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 821 آمپول الکی نزن برو آزمایش و سونو تا مشکلت مشخص بشه تا بنا به اون دارو بهت بدن و مشکلت حل بشه ... تنبلی کم دارم خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده
mamaniali عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 13793 اخه میگن واسه آزمایش باید پریود باشم نه ربطی نداره کی گفته؟؟ خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
elmiraasadzadeh مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 821 نه ربطی نداره کی گفته؟؟ تو همین نی نی سایت سرچ کردم آزمایش هورمونی باید پریود باشم خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده
mamaniali عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 13793 تنبلی کم دارم با دارو رفع میشه من خودمم تنبلی دارمیه فوق تخصص غدد برو اگه نمیخوای فعلا باردار بشی خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
elmiraasadzadeh مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 821 با دارو رفع میشه من خودمم تنبلی دارم یه فوق تخصص غدد برو اگه نمیخوای فعلا باردار بشی پریودت هم نامنظم بود میترسم ذخیره تخمدان کم بود خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده
shakila76shokolat عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 5646 مرسی باز تو گفتی اونایی ک دارن نمیگن راستش واس دعات اومده بودم دیدم نامردیه همینجوز بذارم برم گفتم بگم اطلاع ندارم ک بدونی توجه کردم حاجت سنگینی دارم برام دعا کنید🙏🏻من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام.. .
elmiraasadzadeh مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 821 راستش واس دعات اومده بودم دیدم نامردیه همینجوز بذارم برم گفتم بگم اطلاع ندارم ک بدونی توجه کردم فداتشم خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده
mamaniali عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 13793 پریودت هم نامنظم بود میترسم ذخیره تخمدان کم بود ببین تا آزمایش ندادی هیچ فکربدی نکنمجردی یا متاهل؟ خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
elmiraasadzadeh مدیر استارتر عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 821 ببین تا آزمایش ندادی هیچ فکربدی نکن مجردی یا متاهل؟ متاهل شوهرم بچه میخواد منم الان ۴۰ روز پریود نمیشم خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده