2777
2789

من پریود نامنظم دارم الان دوماه با آمپول  پریود میشم کسایی ک پریود نامنظم دارن ذخیره تخمدان هم کم میشه میخوام برم آزمایش میترسم

خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آمپول الکی نزن 

برو آزمایش و سونو تا مشکلت مشخص بشه تا بنا به اون دارو بهت بدن و مشکلت حل بشه

گاهی اوقات با مصرف کردن یه دارو مشکل کاملا رفع میشه

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
آمپول الکی نزن  برو آزمایش و سونو تا مشکلت مشخص بشه تا بنا به اون دارو بهت بدن و مشکلت حل بشه ...

اخه میگن واسه آزمایش باید پریود باشم

خدایا تورو قسمت میدم نا امیدم نکن تا تموم شدن وقت تیکرم به منو و هم نوعام ک بچه میخوان فرزند صالح بده
آمپول الکی نزن  برو آزمایش و سونو تا مشکلت مشخص بشه تا بنا به اون دارو بهت بدن و مشکلت حل بشه ...

تنبلی کم دارم

اخه میگن واسه آزمایش باید پریود باشم

نه ربطی نداره 

کی گفته؟؟ 

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
نه ربطی نداره  کی گفته؟؟

تو همین نی نی سایت سرچ کردم آزمایش هورمونی باید پریود باشم

تنبلی کم دارم

با دارو رفع میشه 

من خودمم تنبلی دارم

یه فوق تخصص غدد برو اگه نمیخوای فعلا باردار بشی

با دارو رفع میشه  من خودمم تنبلی دارم یه فوق تخصص غدد برو اگه نمیخوای فعلا باردار بشی

پریودت هم نامنظم بود میترسم ذخیره  تخمدان کم بود

مرسی باز تو گفتی اونایی ک دارن نمیگن

راستش واس دعات اومده بودم دیدم نامردیه همینجوز بذارم برم گفتم بگم اطلاع ندارم ک بدونی توجه کردم

حاجت سنگینی دارم برام  دعا کنید🙏🏻من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام.. .
راستش واس دعات اومده بودم دیدم نامردیه همینجوز بذارم برم گفتم بگم اطلاع ندارم ک بدونی توجه کردم

فداتشم 

پریودت هم نامنظم بود میترسم ذخیره  تخمدان کم بود

ببین تا آزمایش ندادی هیچ فکربدی نکن

مجردی یا متاهل؟ 

ببین تا آزمایش ندادی هیچ فکربدی نکن مجردی یا متاهل؟ 

متاهل شوهرم بچه میخواد منم الان ۴۰ روز پریود نمیشم