2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 8هفته و 4روزه حاملم. امروز متوجه شدم زیر گلوم ورم کرده اندازه یه نصف گردو. فکر کنم تیروئیدمه. کسی میدونه خطر داره یا نه؟ خیلی میترسم

هرگاه درمسیر زندگی تندبادی وزیدن گرفت ریشه داران خم شدند اما نشستند، پس در این میان ماندن خصلت ریشه داران است. 
من 8هفته و 4روزه حاملم. امروز متوجه شدم زیر گلوم ورم کرده اندازه یه نصف گردو. فکر کنم تیروئیدمه. کسی ...

نه عزیزم خیلی ها تو حاملگی مشکل تیروئید پیدا میکنن نگران نباش 

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهاست 
نه عزیزم خیلی ها تو حاملگی مشکل تیروئید پیدا میکنن نگران نباش 

ممنون از جوابت. فردا میرم آزمایش بدم. خیلی ترسیدم اشتهام کلا صفر شده 1ماهه. هیچی نمیتونم بخورم از بوی همه چی حالم بهم میخوره همش میترسم بلایی سر بچمو خودم بیاد 

هرگاه درمسیر زندگی تندبادی وزیدن گرفت ریشه داران خم شدند اما نشستند، پس در این میان ماندن خصلت ریشه داران است. 
ممنون از جوابت. فردا میرم آزمایش بدم. خیلی ترسیدم اشتهام کلا صفر شده 1ماهه. هیچی نمیتونم بخورم از بو ...

انشاله که مشکلی نداری خوب میشی منم خالم همین جور شد و بچش هم سالم به دنیا اومد استرس نداشته باش عزیزم 

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهاست 
انشاله که مشکلی نداری خوب میشی منم خالم همین جور شد و بچش هم سالم به دنیا اومد استرس نداشته باش عزیز ...

فدات ممنون

سلام منم صورت و گردنم بعد حاملگی کلی لک افتاده بود ولی تو شیراز پیش خانم د‌کتر عباسی لیزر انجام دادم میتونم بگم ۸۰ درصد لک ها رفت واقعا بهترین نتیجه ای بود که گرفتم . 

شماره دکترمو برات میزارم خواستی بهش پیام بده: ۰۹۱۷۵۱۳۳۳۸۶