الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شما که گفتین اهل شراب نیستن اون منطقه؟ دختر ا هم شراب میخورن؟ عجببب
دوست من مامانش بسیجیه ولی شوهرش ازاده خانوادتن ترکم هستن اینم برای اولین بار خورده بود من تو دوستام هستن تو خانوادم ینی پدرمو داداشام نمیخورن وگرنه فامیلامون ک اره بابازن و بچه همه باهم میزنن😂
ما اینایی که توی فامیلمون شراب میخورن آدمای درستی نیستن اکثرا
اهان من تا حالا دقت نکردم ینی اونایی ک خوردن مخفیانه بوده و تاحالام بما بدی نکردن ک بگم بدن یا خوب من نمیدونم اینا ک میوهارو شراب میکنن ابمیوشو بخورن خب 😐
ایشون میگه نسل ما بر میگرده به کوروش بزرگ شجره نامه دارن
عزیزم هر ایلی بالاخره یه ریشه ای داره ریشه بختیاری ها بر میگرده به کوروش بزرگ
و اما جواب سوال شما خیلی راحته قوم بختیاری و لر هر دو طبق اصالتشون تفنگ دارن اسمش هم بِرنویه اکثرا مجوز دارن بیشتر هم کلا یادگار بزرگان فامیله که دست به دست شده
و اینکه جای نگرانی نداره قوم لر و بختیاری خیلی فهمیده تر از اونن که بخان با تفنگ کسی رو بکشن ماها فقط از تفنگ به عنوان نماد بختیاری بودن و لر بودن استفاده میکنیم و شاید بعضی ها تو عروسی
آنچه زمان درستش میکند خراش است ......زخم چیز دیگریست