2777
2789
ن ولله فامیلای ما اصلن اهلش نیستن حتی خانواده خودم  تا حالا ندیدم تو عروسی همچین چیزی ..چون بر ...

اره دقیقا مثله ماا😂😂ینی ی نفر میتونه بخاطر کسی ک مشروب بدش میاد جلو اون نخوره/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ولی همه میفهمن  پسر عموی من شب عروسیش خورده بود آبرومونو برد😅😅 فقط میرقصید

😂😂😂یادمه دوستم گفت (غریبه هستن)

شب عروسی خاهرم پسرا افتاده بودن وسط دخترا برقص برقص قاط زده بودن گفت دیدم مامان بزرگم داره وسطشون قر میده😐😐پیر زنه ۷۰سالشه .گفت ول کن نبود🤣😂😂

نگو نوه هاش که پسرن از مسخره با آب قاطی کردن دادن بهش😂😂🤣ای وای انقد خنده دار شده بود ول کن نبود

اورکست که خاموش بود ولی مامان بزرگه قر میداد 😂🤣

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
😂😂خوشمزس ؟مستت میکنه؟به همه چی میخندی وقتی میخوری

زیاد نمی خورم نه مست نشدم گاهی سرحال میشم کمی توی ما عادیه گاهی تو روز می خوریم خانوادگی

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
مثلا الان خود من اعتقاداتم قوی تره  یه خواهری دارم همیشه سر عقاید روشن فکری و اینا بامن دعوا م ...

اره دیگ منم بخاطر اعتقاداتم اینطوری میگم ولی بقیه به من ربط ندارن مشروب بخورن اون دنیا ک خدا دهنشونو سرویس میکنه این دنیام مریضیا ک 😯

😂😂😂یادمه دوستم گفت (غریبه هستن) شب عروسی خاهرم پسرا افتاده بودن وسط دخترا برقص برقص قاط زده بودن ...

اونا دیگه زیادی شورشو درآوردن

بیچاره مامان بزرگه آبروش رفت😅

من خیلی دوست دارم شوهرم مذهبی باشه  ولی خب بخوای پیدا کنی مث سوزن درانبار کاهه واقعا

من ولی دوست دارم شوهرم ادم باشه ک این خیلی سخت تره خیلی من دیدم طرف تو ماه محرم داره چه ݝلطایی میکنه به بهونه هیئت اماما خیلی مظلومن تو این زمان چون یا درحال سو استفاده از اسمشونن یا دائم دارن ادعای مذهبی بودن میکنن

اره دیگ منم بخاطر اعتقاداتم اینطوری میگم ولی بقیه به من ربط ندارن مشروب بخورن اون دنیا ک خدا دهنشونو ...

عزیزم اکثرشون اعتقادات آنچنان قوی نداری

خصوصا نسل امروز 

و خصوصا بیشتر پسرا مون اینطورین

همون خواهر خودم که راجبش صحبت کردم قبلا نماز میخوند

ولی الان خیلی تغییر کرده روشن فکر شده

تحت تاثیر محیط و اینا قرار گرفت

اعتقادات و هدف هاتون توی زندگی یه مسئله ی خیلی مهمیه که باید درنظرش بگیری

۴ روز دیگه خواستی نماز بخونی یا روزه بگیری شوهرت مسخره ت نکنه و روی اعصابت نره

😂😂😂یادمه دوستم گفت (غریبه هستن) شب عروسی خاهرم پسرا افتاده بودن وسط دخترا برقص برقص قاط زده بودن ...

😂😂😂😂وای چه باحال دوست من خورده بود عروسیش به دیوارم میخندید😂😂😂