2777
2789
من یه دوسالی بودم بینشون خییلی فرق میکنن با ما همه چیزشون همسایم بختیاری بود خییییلی صمیمی بودیم قشن ...

ی سوال اونام مثل ترکا خرافاتی بودن یا پایبند به رسماشون چون تو ترکا رسمای مسخره زیاده 

ولی ما نداریم  فامیلامونم ندارن اونایی که روستا و عشایر هستن شاید داشته باشن لازمشون میشه

نه عزیزم مام روستا نیستیم پدرم چند تا تفنگ داشت از همون اول الان مجوزاشون رو برا برادرام گرفته ربطی به شهر روستا نداره ماکه  عشایر نیستیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر فعلن برا ما پیش نیومده  ولی 😐😐خونه عمم ی اتفاقی افتاد تزدیک بو  فاتحه دختر عمم ...

😂😐😕چه خطرناک خدا کلی رحم کرده پس البته این اتفاقه خب ک بخیر گذشته 

اهان اگ خیلی خیلی خیلی عصبی بشه برنمیدارن برن طرفو بکشن خدایی نکرده چون اگ دست من باشه میکشم😂

نه عزیزم مگه الکیه منکه تاحالا ندیدم حتی تو جنگای بزرگ یا تو دوعوا های ناموسی که خیلی شدیده تفنگ برنمیدارن گرز ورمیدارن با گرز دعوا میکنن نه تفنگ اینم برا قبلا بوده الان گرزم دیگه هیچ کس استفاده نمیکنه

تفنگ دارن؟!مگر اینکه روستا نشین یا عشایر باشن ک مجوز تفنگ داشته باشن اونم برای حفاظت از گله و رمه..و ...

😀😀خودش تهرانه نمیتونه داشته باشه بعضیام دکوری دارن 

بختیاری ها خیلی غریبه پرستن عروس خوبه میشی پیششون 

😍😂چه باحال،من اصلا متنفرم از دعوا مادرشوهر خواهرش جاری مسخرهترین کار دنیاعه و میگن زنای بختیاری سیاستشون بالاعه راسته؟

من خودم کلا مخالف اینم که با یه قشر دیگه ازدواج بکنی  خییلی هم تو خانوادهی مادر شوهرم بوده که ...

اخه تو طایفه ما گند کاریه پسرا جلو چشه منه کلا ینی تاحالا نشده بشنوم بگن فلانی با دختر نبوده حالا بودنش هیچ با زنا بیشتر رابطه دارن 😐😯

نه عزیزم مگه الکیه منکه تاحالا ندیدم حتی تو جنگای بزرگ یا تو دوعوا های ناموسی که خیلی شدیده تفنگ برن ...

اهان منکه متنفرم از دعوا کاش هیچوقت برای هیچکس پیش نیاد ایشون خودش دعوایی نیس اصلا خیلی مهربونه ولی میگ بعضی وقتا شر میاد خر ادمو میچسبه