2777
2789
پارسال یه کلیپی بود که تفنگ از دستشون دررفت زد یه نفرو تو عروسی کشت از این اتفاقا هم زیاد میوفتهد😔

خداروشکر فعلن برا ما پیش نیومده 

ولی 😐😐خونه عمم ی اتفاقی افتاد تزدیک بو  فاتحه دختر عمم بخونیم 😂😂شوهر عمم رفته بود شکار .هیچی گیرش نیومد اومد تفنگ آویزون کرد تیرا هم توش بود.

پسر عمم هم نمیدونست اومد به شوخی تفنگ برداشت 

گفت سارا همون جا که نشستی باش میخام بزنمت (خاهرشه) فکر کرد خالیه .ماشه رو کشید 😱😱😱😱

ویییی قشنگ از بالای موهاش رد شد 😂😂 رفت تو دیوار

سارا نشسته بودکنار دیوار .وای قیامت بود اون روز 😑😑

خدا رحم کرد بهش

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تفنگ دارن؟!مگر اینکه روستا نشین یا عشایر باشن ک مجوز تفنگ داشته باشن اونم برای حفاظت از گله و رمه..وگرنه ما هم بختیاری هستیم تفنگ نداریم جز فامیلای روستا نشینمون..نترس اسی دست ب تفنگ غلافِ😁

همیشه ورق برنمیگرده ؛ گاهی اوقات کتاب بسته میشه ، دیگه ورقی نیست که برگرده .
ن توهین نکردم خدایی ،خودش میگفت ما دیگ کارد به استخوانمون برسه دیگ کسی جلو دارمون نیس😁

شاید باهات شوخی کرده عزیزم 

استفاده از تفنگ برای کشت و کشتار بین ما مرسوم نیست

عربا تفنگ رو برا این چیزا استفاده میکنن یسریا شون

حس نکردم هنوز چون بنظرم فرهنگ ادم شخصیتش و خانوادشه ن قومیتش چون من خودم از هم فرهنگیای خودم چیزایی ...

بختیاری ها خیلی غریبه پرستن عروس خوبه میشی پیششون 

خدایا شکرت به خاطر همه چیز 🙏🙏🙏

من خودم کلا مخالف اینم که با یه قشر دیگه ازدواج بکنی 

خییلی هم تو خانوادهی مادر شوهرم بوده که مثلا با عرب ازدواج کردن با لر ازدواج کردن یا مادرشوهرم قشقایی اما با پدرشوهرم که ترکه ازدواج کرده هیچ کدوم راحت نبودن تو زندگیشو اختلاف فرهنگیشون زیاد بوده نتونستن همدیگه رو راضی کنن 

اما با این که شوهر من ترکه اما بزرگشده اهوازه من راحت تونستم خودمو وفق بدم چون از یه طایفه بودیم 

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم 
دلیلش برمیگردخ ب سبقه تاریخی لرها از زمان کوروش تاقاجارومشروطه..بخاطر میهن دوستی و حراست اول داشتن.. ...

ایشون میگه نسل ما بر میگرده به کوروش بزرگ شجره نامه دارن

چرا عزیزم بختیاریا اکثرا تفنگ دارن ما هم برادرام و پدرم تفنگ دارن با مجوز غیر قانونی نیست تفنگ شکاری ...

اهان اگ خیلی خیلی خیلی عصبی بشه برنمیدارن برن طرفو بکشن خدایی نکرده چون اگ دست من باشه میکشم😂