2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 33 پست

عزیزم طلاق بگیر دگ از خیانت تا دست بزن و خسیس هست دگ باید چجوری باشه طلاق بگیری. طلاق بگیر که انشالله هم اون بره پی زندگیش هم تو برات موقیت های بهتر پیدا شه اگه خدایی نکرده طلاق نگیری و جدا زندگی کنین یه دفعه عاشق بشی با کسی بری تو رابطه بفهمه شوهرت بد میشه برات . خدای نکرده نمیخام بگم شما شخصیت بدی دارینا نه منظورم اینه جونین مطمعنن دوباره براتون خاستگار میاد یا خودتون عاشق میشین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین به ارادت که قبول شدی  رتبت چند شد ؟ به نظرم در ازای بخشیدن مهریه طلاقت رو بگیر خودت رو ...

رتبه ام ۵۱ 

زورم میاد مهریه رو ببخشم. طلاهامو ازم گرفتن تا بزارن جهازم رو ببرم 

یزدیا 😀😀😀من لرم کجایین بریزیم سر استاتر 😆😆

ببین من اتفاقا با اون جنبه لریشون مشکل ندارم کاش لر بودن فقط 

آدمو میچزونن بدجنسن 

من با مرد دست بزن دار سر میکنم 

ولی با مردی که نیش و کنایه و طعنه میزنه خسیسه و از زن توقع مالی داره (عین یزدیا) اصلا نمیتونم 

فک کن با آدم دعوا کنن بخاطر اینکه چرا بابات ما رو مسافرت نمیبره 

ببین من اتفاقا با اون جنبه لریشون مشکل ندارم کاش لر بودن فقط  آدمو میچزونن بدجنسن  من با ...

😐😐😐ی خانم یزدی کنارمونه آب ازدستش نمیچکه 

۳ کیلو حجاب داره خیر سرش ولی خارمون کرده 😂😂عاصی شدیم از دستش 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
طلاهات چقده؟اگه زیاده همونارو بگیر جداشو مهریه رو ی جوری بهت میدن شکل صدقه ک نمیفهمی چی شد اصن

طلاها رو که گرفتن البته زیاد هم نبود ولی دوس دارم دهنشو سرویس کنم طلاق نگیرم 

😐😐😐ی خانم یزدی کنارمونه آب ازدستش نمیچکه  ۳ کیلو حجاب داره خیر سرش ولی خارمون کرده 😂😂عاصی ...

توی هر قومیتی خوب و بد هست ولی بد های یزدی واقعا غیرقابل تحملن