2777
2789

ما خانوادمون و دوستان خانوادگی و در کل اطرافیانمون مذهبی نیستن یعنی حجاب و اینا نداریم اهل نماز و روزه هم نیست ولی مامانم بعد از یه سنی(حدودا ۳۵ سالگی)بنا به دلایلی نماز خوندنو شروع کردن الانم میخونن پدر و مادرشونم میخوندن ولی فقط نماز میخوندن اعتقادات دیگه نداشتن منم میخوندم و دوست داشتم ولی از به دنیا اومدن بچه دومم دیگه نخوندم الانم دو ساله دیگه نخوندم تصمیم گرفتم شروع کنم بخونم باز نه به خاطر جهنمو و اینا خیلی اعتقادات اونجوری ندارم به خاطر اینکه آرامش میگیرم ازش و لدت میبرم این مدتم از تنبلی و بی همتی نمیخوندم ولی میترسم حرفهای اطرافیان سستم کنه باز بی خیال بشم

اگر راهکاری دارید که تنبل نشم تو خوندن نماز بهم بگید(فقط اخرتو و عذاب و اینا توش نباشه )

یا مثل من هستید ولی میخونید بگید انگیزه بگیرم

اگا ارامش میگیری خوب حتما بخون به خاط اون انرژی منفی که ازت دفع میشه و تا شب یه ارامش کامل به ادم دست میده. جتی مسلمونم نباشی میتونی نماز بخونی چون خداروند متعلق به همه دنیاست همین که وجودشو قبول داری و مدح و ستایششو میکنی اونم تورو میبینه و بهت ارامش میده. 

روانشناسی کودک

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من تو خونواده مذهبی بزرگ شدم

مادر و پدرم همیشه اول وقت میخوندن

ولی من نمیخوندم

از یه سنی به بعد متوجه شدم که هر انسانی نیاز داره یه جوری با خدا ارتباط بگیره

هر جور خودش راحت تره

ولی خب نماز تقریبا یکی از کامل ترین ارتباط هاست که باعث آرامیش میشه

نماز فقط و فقط به خود من کمک کرد همین

نه بخاطر جهنم نه بهشت

فقط آرامش درونی میده

پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش

حرف بقیه چه اهمیتی داره،مهم اینه که باعث آرامشته و یکی از اهداف خدا از نماز همین ارامشیه که به بندش میده،چون تو نماز انسان خیلی به خدا نزدیکه،منم یه مدت کاهلی کردم ولی الان خداروشکر همیشه میخونم وخیلی هم آرامش میگیرم💚

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

این کامنت  رو‌میذارم  برای  هر کسی  که  نماز خوندن  براش  شده شبیه  عادت   یا  افرادی که  نیاز به انگیزه دارن

کتاب « چگونه یک نماز خوب بخوانیم ؟ »  آقای پناهیان /  رو حتما مطالعه کنید  بی نظیره 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه ها یه سوال مذهبیا چجوری ان؟ 😂چرا مذهبی بودن یه صفت شده؟ نماز حجاب یه رفتار انسانی که بقیه ازش حس خوب میگیرن مذهبیای واقعی خیلی شیرینن کسی ازشون فرار نمیکنه نمیدونم چرا تصور بدی از مذهبیا لیجاد شده

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟  
اگا ارامش میگیری خوب حتما بخون به خاط اون انرژی منفی که ازت دفع میشه و تا شب یه ارامش کامل به ادم دس ...

آره واقعا حس بدی دارم نمیخونم اگر کلا حسی یا اعتقادی به نماز نداشتم مثل بقیه چیزها برام مهم نبود ولی اینکه از تبلی نمیخونم اذیتم میکنه اصلا روم نمیشه از خدا چیزی بخوام چون میگم حالشو ندارم پا شم دو دقیقه نماز بخونم

من آرامش میگیرم. بی حجاب نیستم اما خوب مذهبی هم نیستم.  حس خوبی داره مخصوصا اول وقت

اگر بتونم اول وقت بخونم خوبه چون به بعدش میفته تنبل میشم همون باعث میشه دیگه بی خیال بشم

اگه اعتقادی نداری و فقط برای آرامش خودته نخون، برو یوگا و مدیتیشن بهتره خو

منم مذهبی نبودم، حجاب اصلا نداشتم، ولی الان چند سالیه هم نماز می خونم و هم لباسهام پوشیده ترن

چادر نمیزارم و کلا از چادر خوشم نمیاد، ولی با مانتو و لباس در عین شیکی، هیچ نقطه از بدنم مشخص نیست

نماز هم میخونم، ولی تنها بخاطر ابراز عشق و نزدیکی به خدا و امید به هدایت و عاقبت بخیری

گمونم تا به چیزی اعتقاد نداری انجام دادنش هیچ خردی در خود نداره

لطفا درخواست دوستی ندهید، حتی شما دوست عزیز🎈🍒

واقعیتش من اصلا مذهبی نیستم ولی از وقنی قران رو به زبان فارسی ختم کردم و پی به بزرگ بودن خدا بردم و به اینکه چقدر تو قران گفته شده (نماز را پر پا دارید و انفاق کنین) شروع به نمازخوندم کردم با خلوص نیت کامل😇😇

سوگلی خدا منم💜
این کامنت  رو‌میذارم  برای  هر کسی  که  نماز خوندن  براش  شده شبی ...

نویسندشو دوست ندارم کلا اعتقاداتم متفاوته

نمازو چون آرامش بهم میده دوست دارم وگرنه اجباری ندارم که بخوام از رو عادت بخونم تنها دلیل نخوندش هم تنبلی هست امیدوارم بتونم از فردا شروع کنم