alirezajoonam مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 5154 عنوان خانمای خیاط سردوز چی بخرم 14560 بازدید | 28 پست بعضیها میگن پروانه بعضیا میگن ژانومه یابرادر یا مامی لوک به کل نمیدونم چی بخرم ولی تا 4تومن میتونم خرج کنم 👨👩👧👦😁😁😁😁 1399/11/12 | 00:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
faezehhhhhhh عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 7178 منممیخام هروقت جواب گرفتی خبرم کن راستی چرخ خیاطی خوب بنظرت چه مارکی خوبه میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش
گیسوکمندزیبا عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 3316 جک دینام سرخورد اگ تونستی بخر....یا ژوکی ....سه نخ صنعتی هم خوبه یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....
alirezajoonam مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 5154 منممیخام هروقت جواب گرفتی خبرم کن راستی چرخ خیاطی خوب بنظرت چه مارکی خوبه باشه گلم. جاریم جک راسته دوز مدل f4خریده عالیه ولی 8تومن میشه. من خودم ژانومه دارم داره نفسای اخرشو میکشه 👨👩👧👦😁😁😁😁
faezehhhhhhh عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 7178 باشه گلم. جاریم جک راسته دوز مدل f4خریده عالیه ولی 8تومن میشه. من خودم ژانومه دارم داره نفسای اخرشو ... راسته دوز خیلی گرونه من نهایت بتونم تا۴تومن بدم میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش
alirezajoonam مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 5154 پروانه داشتم بد نیست. سه نخ دست دو حدودا یک تومنه الان از دست دوم میترسم آکبندش دوتومنه. خوبه بگیرم یا سروصدا داره اذیت میکنه 👨👩👧👦😁😁😁😁
alirezajoonam مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 5154 جک دینام سرخورد اگ تونستی بخر....یا ژوکی ....سه نخ صنعتی هم خوبه قبمتاشونو میدونی 👨👩👧👦😁😁😁😁
alirezajoonam مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 5154 راسته دوز خیلی گرونه من نهایت بتونم تا۴تومن بدم اره منم نمیدونم چیکار کنم خودم 4تومن دارم همسرم میگه میخای چرخ بگیر بقیشو قسطی بده چون چرخمم داره خراب میشه بعد اونجوری سردوز ندارم 😔 👨👩👧👦😁😁😁😁
گیسوکمندزیبا عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 3316 قبمتاشونو میدونی جک اینا بالا۵ تومن باید باشه ولی ی عمرکارمیکنن😍😍سه نخ صنعتی الان ۴تومن اینا هس پروانه ایی هم ۳تومن ایناس ولی پنج نخ حرف ندارع😍😍😍 یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....
الهام_eh عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 1874 از دست دوم میترسم آکبندش دوتومنه. خوبه بگیرم یا سروصدا داره اذیت میکنه بستگی داره برای چی بخوای. من مامانم خیاطه در حد چندتا تا تیکه در سال برای خودمون خوبه. خالم خیاطه جک داره ۵ نخه فکر کنم صنعتیه قبلا تولیدی داشت
گیسوکمندزیبا عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 3316 اره منم نمیدونم چیکار کنم خودم 4تومن دارم همسرم میگه میخای چرخ بگیر بقیشو قسطی بده چون چرخمم داره خر ... تواگ خرچ خوب میخای....برو ژانومه۸۰۰۲بخر ک حرف ندارع .....این چرخای ک گفتم مخصوص کارخودمونه یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....
الهام_eh عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 1874 اره منم نمیدونم چیکار کنم خودم 4تومن دارم همسرم میگه میخای چرخ بگیر بقیشو قسطی بده چون چرخمم داره خر ... چرخ از سردوز مهم تره ک
alirezajoonam مدیر استارتر عضویت: 1397/02/03 تعداد پست: 5154 جک اینا بالا۵ تومن باید باشه ولی ی عمرکارمیکنن😍😍سه نخ صنعتی الان ۴تومن اینا هس پروانه ایی هم ۳تومن ... شماخودتون خیاطین؟ سردوزتون چیه؟ قبمتا نجومی رفتن بالا من قبلا ژانومه حدود چندماه پیش ژانومه قیمت کردم 2900بود ☹️ 👨👩👧👦😁😁😁😁
faezehhhhhhh عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 7178 اره منم نمیدونم چیکار کنم خودم 4تومن دارم همسرم میگه میخای چرخ بگیر بقیشو قسطی بده چون چرخمم داره خر ... من سه سال پیش چرخ دست دوم گرفتم فقط دوسال کار کرد الان یبار نخش جمع میشه یبار نخش پاره میشه پدرمو درآورده گفتم چرخ بخرم حالا نمیدونم صنعتی بخرم یا ازاین ساده ها که جادکمه و...دارن پولمم درحدچهار تومنه فوقش میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش