2777
2789
عنوان

خانمای خیاط سردوز چی بخرم

14560 بازدید | 28 پست

بعضی‌ها میگن پروانه بعضیا میگن ژانومه یابرادر یا مامی لوک به کل نمیدونم چی بخرم ولی تا 4تومن میتونم خرج کنم 

👨‍👩‍👧‍👦😁😁😁😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جک دینام سرخورد اگ تونستی بخر....یا ژوکی ....سه نخ صنعتی هم خوبه

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....
منم‌میخام هروقت جواب گرفتی خبرم کن  راستی چرخ خیاطی خوب بنظرت چه مارکی خوبه

باشه گلم. جاریم جک راسته دوز مدل f4خریده عالیه ولی 8تومن میشه. من خودم ژانومه دارم داره نفسای اخرشو میکشه 

👨‍👩‍👧‍👦😁😁😁😁
باشه گلم. جاریم جک راسته دوز مدل f4خریده عالیه ولی 8تومن میشه. من خودم ژانومه دارم داره نفسای اخرشو ...

راسته دوز خیلی گرونه من نهایت بتونم تا۴تومن بدم 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش
راسته دوز خیلی گرونه من نهایت بتونم تا۴تومن بدم 

اره منم نمیدونم چیکار کنم خودم 4تومن دارم همسرم میگه میخای چرخ بگیر بقیشو قسطی بده چون چرخمم داره خراب میشه بعد اونجوری سردوز ندارم 😔

👨‍👩‍👧‍👦😁😁😁😁
قبمتاشونو میدونی 

جک اینا بالا۵ تومن باید باشه ولی ی عمرکارمیکنن😍😍سه نخ صنعتی الان ۴تومن اینا هس پروانه ایی هم ۳تومن ایناس ولی پنج نخ حرف ندارع😍😍😍

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....
از دست دوم میترسم آکبندش دوتومنه. خوبه بگیرم یا سروصدا داره اذیت میکنه 

بستگی داره برای چی بخوای. من مامانم خیاطه در حد چندتا تا تیکه در سال برای خودمون خوبه. خالم خیاطه جک داره ۵ نخه فکر کنم صنعتیه قبلا تولیدی داشت

اره منم نمیدونم چیکار کنم خودم 4تومن دارم همسرم میگه میخای چرخ بگیر بقیشو قسطی بده چون چرخمم داره خر ...

تواگ خرچ خوب میخای....برو ژانومه۸۰۰۲بخر ک حرف ندارع .....این چرخای ک گفتم مخصوص کارخودمونه 

جک اینا بالا۵ تومن باید باشه ولی ی عمرکارمیکنن😍😍سه نخ صنعتی الان ۴تومن اینا هس پروانه ایی هم ۳تومن ...

شماخودتون خیاطین؟ سردوزتون چیه؟ 

قبمتا نجومی رفتن بالا من قبلا ژانومه حدود چندماه پیش ژانومه قیمت کردم 2900بود ☹️

👨‍👩‍👧‍👦😁😁😁😁
اره منم نمیدونم چیکار کنم خودم 4تومن دارم همسرم میگه میخای چرخ بگیر بقیشو قسطی بده چون چرخمم داره خر ...

من سه سال پیش چرخ دست دوم گرفتم فقط دوسال کار کرد الان یبار نخش جمع میشه یبار نخش پاره میشه پدرمو درآورده 

گفتم چرخ بخرم حالا نمیدونم صنعتی بخرم یا ازاین ساده ها که جادکمه و...دارن پولمم درحدچهار تومنه فوقش 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش