2777
2789
عنوان

کسایی که زبان میخونن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 26 پست
منم مجازی میرم عزیزم ولی راضیم پکیج اصلا نمیفهمی داری درست جلو میری یا نه.کلی تمرین میکنی بعد میبین ...

کدوم کلاس؟ روند کارشون چجوریه؟ من اموزشگاه سلام میرفتم ولی ادامه ندادم هم کلاس خودم بود هم ارادم ضعیف شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی فرق میکنه مدرک مال ایران باشه یا یه کشور دیگه  من آیلتسمو از دبی گرفتم  پولی ک اینج ...

ممون از راهنماییت دختر بهمنی جون😘😘😘😘

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   
کدوم کلاس؟ روند کارشون چجوریه؟ من اموزشگاه سلام میرفتم ولی ادامه ندادم هم کلاس خودم بود هم ارادم ضعی ...

نشنیدم اسمش رو

من فقط دو ترم خیلی وقت پیش آموزشگاه رفتم سفیرن. چون خیلی کشش میدادن ادامه ندادم

پارسال چند جلسه حضوری رفتم با یه خانمی که قبلا استاد خواهرم بوده

بعد چند نفر شدیم آنلاین گروهی گرفتیم باهاش که هرروز کلاس داشتیم یه ساعت. این خیلی هلم داد جلو

الانم باهاش دو نفره خصوصی میریم واسه آیلتس

نشنیدم اسمش رو من فقط دو ترم خیلی وقت پیش آموزشگاه رفتم سفیرن. چون خیلی کشش میدادن ادامه ندادم پار ...

مجازیه اموزشگا سلام ...بنظرتون نمیتونم سلف استادی بخوننم؟ کارتونی سریالی هم سراغ دارین معرفی کنین ؟؟ممنونن

مجازیه اموزشگا سلام ...بنظرتون نمیتونم سلف استادی بخوننم؟ کارتونی سریالی هم سراغ دارین معرفی کنین ؟؟ ...

ببین من همه راهها رو رفتم. سلف استادی من با شوووق شروع میکردم بعد از یه هفته ولش میکردم. وقتی کسی نباشه بهت تمرین بده و ازت نتیجه رو بخواد به نظرم مستمر جلو نمیری. بازم بستگی به خود آدم داره

یه کانال تلگرام هم داشتم که ماهی یه هزینه کم میگرفت واسه عضویت و درس میداد. اگه خواستی نگاه میکنم برات میذارمش