2777
2789
عنوان

کسایی که زبان میخونن بیان

156 بازدید | 26 پست

سلام 

به نظرتون سی دی های رزتا استون مفیده؟ چقدر میتونه کمک کنه؟

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من همه ی راهها رو رفتم فقط کلاس پولت رو حروم پکیج ها نکن

به موقع تاپیک زدم به کمکم اومدی میخواستم سفارش بدم 

ممنون😘😘😘😘

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   
نشنیدم اسمشو😊

به نظر شما برای رسیدن به سطح ایلتس چقدر زمان لازمه 

به موقع تاپیک زدم به کمکم اومدی میخواستم سفارش بدم  ممنون😘😘😘😘

حالا این اونقدر هزینه ای نداره

فکر کن من یه میلیون و نیم هزینه کردم 🤦‍♀️ فقط و فقط و فقط کلاس با کسی که کار بلد باشه و درست اشتباهاتت رو تصحیح کنه

فدات عزیزم 😘

به نظر شما برای رسیدن به سطح ایلتس چقدر زمان لازمه 

من تافل دارم. برای قبولی تو آیلتس باید خیلی تلاش کنی.اگه در حد ابتدایی هستی کلاس برو چون خودخوان ممکنه زمان بر باشه یادگیریت.اگرم معلم آنلاین خواستی با کمترین هزینه درخدمتت هستم

اگ خواستی ایلتس بدی تو ايران نده... 

چرا

من تافل دارم. برای قبولی تو آیلتس باید خیلی تلاش کنی.اگه در حد ابتدایی هستی کلاس برو چون خودخوان ممک ...

اره کلاس میرم عزیزم چشم  مزاحمتون میشم😘😘😘😘

اخه کلاس هام مجازی شدن

منم مجازی میرم عزیزم ولی راضیم

پکیج اصلا نمیفهمی داری درست جلو میری یا نه.کلی تمرین میکنی بعد میبینی کلا داشتی اشتباه میکردی 

توی کلاس مخصوصا ولی استادت کارش خوبه نمیذاره راه رو اشتباه بری