2777
2789
عنوان

خانمای ک رانندگیشون عالیه بیان

234 بازدید | 18 پست

میشه درباره دنده معکوس برام ی خرده توضیح بدید

مثلن دنده ۴ سرعت ۸۰ در حرکتم بعد ب دلیلی سرعتم کمتر میشه بدون ترمز و اینا،،لازمه دنده معکوس کنم؟؟

کلن نمیفمم چ زمانی دندم معکوس کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرعتو کم میکنی نیاز نیست دنده رو کم کنی ولی وقتی سرعتو کم کردی و یهو گاز میدی و میخای سرعت ببری بالا میبینی ماشین میلرزه و نمیکشه 

اونموقع باید معکوس کنی 

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢

میخای سرعت بدی به ماشین یکم که گازدادی میزنی دنده جلو ولی بخای برعکس سرعتتو کم کنی یکم سرعتتو کم کنبعد پاتو بذار رو کلاج بعدم دنده رو بزن عقب از چهار به سه یا ازسه به دو من خودم گاهی مجبور میشم از چهاربزنم به دو

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
اها مرسی عزیزم شما چ مدت شد ک حرفه ای شدین؟؟

من یازده ساله گواهی نامه گرفتم همشم پشت فرمون بودم از خونه بابام تا الان ک متاهلم ولی ی بار تصادف کردم با این وجود .رانندگی دقت میخواد ریزه کاری ها رو باید فول بشی نمیشه ک نگاهت مدام ب دور موتور باشه وسط جاده باید قلق ماشین بیا دستت خودت راه میفتی .من ۲۰۶ داشتم تصادف کردم شانس آوردم با اینکه فول بودم.الان ماشین شوهرم شاسیه ی کم سختمه رانندگی باهاش.ولی در کل هرماشینی ک داری باید قلق اون ماشین بیا دستت با تمرین و تکرار و ب شرط اینکه نترسی راننده خوبی میشی انشاالله. این کل تجربم بود .دقت نترسیدن تمرین و تکرار