2777
2789
عنوان

هوو

629 بازدید | 27 پست

وقتی شوهر میخواد زن دوم بگیره مگه زن اول نباید اجازه بده نمیدونم یه برگه ای رو امضا کنه تا مرد هم بتونع ازدواج کنه من اینجوری شنیدم اخه 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

اره فقط واسه عقدی که وارد شناسنامه بشه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای عقد دائم آره ولی خیلیا صیغه میکنن

🥀این شهر شهرِ قصه های مادر بزرگ نیست که زیبا و آرام باشد ، آسمانش را  هرگز آبی ندیده ام ، من از اینجا خواهم رفت...و فرقی هم نمی کند که فانوسی داشته باشم یا نه ؛ کسی که می گریزد از گم شدن نمی ترسد...🥀

قبلا این قانون بود. چند سال برش داشتن. 

اجازه زن اول نمیخواد

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
خب چیشده

بابا یه کاربر گفته شوهرم مبخواد هوو بیاره سرم میگه هم تورو دوس دارک هم اونو بد میگم باید اجازه تو باسه میگه ن اون کاره خودشو میکنه به زن ربطی نداره دیگع نمیدونم سرکاریه یا ن 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

نه عزیزم نیازی نیس

فقط اگ زن اول اجازه نده حق طلاق بهش داده میشه وگرنه نیازی به اجازه اش برا ثبت تو شناسامه نیس

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
قبلا این قانون بود. چند سال برش داشتن.  اجازه زن اول نمیخواد

😐😐😐خیرهنوزم هس دوست عزیزم

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....
😐😐😐خیرهنوزم هس دوست عزیزم

ما فامیلمون زن دوم گرفت. عقد رسمیشم کرد. بعد زنش متوجه شد.‌

نیست . برس داشتن. بزن سرچ کن

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد.