2777
2789

بچها ناراحتم فک میکردم آمپول ک زدم دیگ باردار میشم.بنظرتون حالا چیکار کنم دوباره آمپول بزنم؟البته ببینم دکتر چی میگ

به این چیزا نیست.خدا بخواد میشه.من این ماه سه تا بی بیچکم مثبت شد چقدر خوشحال شدم امروز ازمایش دادم منفی بود😭

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

من هم فولی خوب داشتم آمپول زدگ نشد اما ماه بعدش آمپول نزدم باردار شدم خخخخ اگر فولیت خوبه نزن بابا

اول برای حاجت روایی خودت بعد برای من یک صلوات بفرست. خدای خوبم من رو هم حاجت روا کن   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم فولی خوب داشتم آمپول زدگ نشد اما ماه بعدش آمپول نزدم باردار شدم خخخخ اگر فولیت خوبه نزن بابا

ای جونم خداروشکر.فولیکام خوبه ولی چون تنبلی ذارم دکتر گف باید امپول بزنی

منم این ماه آمپول زدم امروز ۱۴ روز گذشته ولی من ۱۰ سیکلم فولیکول غالب داشتم روز یازده اچ سی جی زدم یعنی فردا میشه ۲۲ سیکل ولی ۱۴ روز از تزریق آمپول گذشته 

چه کنم بنظرتون؟

یا علی مگه میشه

اره😭بعصیا میگن زود رفتی ازمایش

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
فعلا صبر کن انشالا بارداری.واسه منم دعا کن

ان شاالله قسمت همه منتظرا