به این چیزا نیست.خدا بخواد میشه.من این ماه سه تا بی بیچکم مثبت شد چقدر خوشحال شدم امروز ازمایش دادم منفی بود😭
هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم این ماه آمپول زدم امروز ۱۴ روز گذشته ولی من ۱۰ سیکلم فولیکول غالب داشتم روز یازده اچ سی جی زدم یعنی فردا میشه ۲۲ سیکل ولی ۱۴ روز از تزریق آمپول گذشته
هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله