الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوردم قرص نیفتاده اگه نیفته مجبورم بازم استفاده کنم
آره حتما کم خوردی قرص باید وقتی قرص میخوردی تندتند پیاده روی کنی از پله با پاشنه پا پایین بپری من همین کار رو کردم از ظهر شروع کردم تا شب افتادم رو خونریزی البته از صبح تا شب چیزی نخوردم تا بدنم ضعیف بشه زودتر بیفته
(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه هیچکس درخواست دوستی نده تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه هیچکس درخواست دوستی نده تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
اگه خونریزی داری خودش دفع میشه ولی اگه خونریزیت یطع شده برو دکتر
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘