2777
2789
فکر کنم ۳ماه

چرا این قد دور😐😐😐

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خبرع اخه بعضیا دیشب گفتن یه روز خاموش باشه دیگه تحویل نمیده

نه فک کنم دیگه اصلا نمیرسه پیام...

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

ببین من ۳تا خط قبلا داشتم که چندساله خاموشه ولی چون به نام منه نمیشه که ببره ایرانسل

بلد چندروز پیش زنگ زدم اوپراتور گفت هرکدوم رو ۲و پونصد شارژ کن تا برات مسدود کنم بعد از ۳ ماه هم سلب امتیاز میشه و کلا به نام شما نیست میبرن به کسی دیگه میدن ولی اگه تا۳ ماه دیگه پشیمون شدی خواستی باز بگیریش کارت ملی ببر بهت میدن ولی فقط تا ۳ ماه دیگه میتونی

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻
ببین من ۳تا خط قبلا داشتم که چندساله خاموشه ولی چون به نام منه نمیشه که ببره ایرانسل بلد چندروز پیش ...

نه عزبزم من منظورم اینه به کسی پیام فرستادیم ولی گوشیش یا خطش خاموشه چن روز خاموش باشه دیگه پیامم بهش نمیرسه

نه عزبزم من منظورم اینه به کسی پیام فرستادیم ولی گوشیش یا خطش خاموشه چن روز خاموش باشه دیگه پیامم به ...

وااااای🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

من یه جور دیگه فهمیدم🤣🤣🤭🤭

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻
من از کجا بدونم؟😁 اینو از کسی شنیدم، برای همین نوشتم (فکر کنم)

آها😉😂😂❤

یعنی یه روز خاموش باشه پیامم نمیرسه بهش

یه روز نه. میرسه..ولی یک ماه دوماه فکنم کلا دیگه پیام نرسه.