2777
2789
عنوان

خانوما این گازپاک کن فوری نانو که

1737 بازدید | 10 پست

تو اینستا خیلی تبلیغ میکنن کسی گرفته چجوری بوده ؟ آخه خیلی تبلیغش خوبه اما تو بعضی کامنتا خوندم که راضی نبودن گفتم حتما تقلبیه .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

اون اسپري كه بصورت كف هست رو ميگين؟

من كه باور نميكنم

چون يه برنامه خارجي هست خونه هارو نظافت ميكنن از اين اسپر ها هم دارن ولي گاز رو با گاز پاك كن هاي معمولي تميز ميكنن 

اون چدن هاشم يبار گفت بذارين تو سطل آب داغ و داخل اب هم دو تا قرص ماشين ظرفشويي بريزين

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من‌میخاسم بخرم فروشنده گفت بدرد نمیخوره چند نفر بردن راضی نبودن البته فروشنده اشنا بود😬

خخخخ باریکلا ب‌صداقتش. حالا چیکار کنم بازم خیلی کثیف شده امیدم ب اینا بود. قبلا هر ماهی ی بار کامل کارو برق نینداخته الان بچم کوچیکه سه چهار ماهه اساسی تمیزش نکردم 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

بنظرم کلاه برداری میاد 

دقیقا مثله مترو سری اول یه محصولو که میارن عالیه سریای بعد اشغال

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟ 
خخخخ باریکلا ب‌صداقتش. حالا چیکار کنم بازم خیلی کثیف شده امیدم ب اینا بود. قبلا هر ماهی ی بار کامل ک ...

اسپري گاز پاك كن بخر

دامستوس سبز ايراني عاليه من استفاده كردم در حد همون خوباي خارجي هست

من خريدم ولي من از مغازه تزئيناتي اتومبيل كرفتم مخصوص چربي زدايي هست پرسيدم برا وسايل خونه هم خوبه گفت اره عاليه استفاده كردم خيلي جواب داد😍

خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻

والا من یک بلاگر میشناسم خیلی آدم درستیه هرچیزیم تبلیغ نمیکنه

تا حالا هرچی تبلیغ کرده خریدم راصی بودم چون قشنگ وقت میذاره برای تبلیغاتش و تحقیق میکنه

یک پیج این شوینده های نانو رو تبلیغ کزده بود برای چدن گاز خیلی تعریف میکرد حالا میخوام بخرم ببینم چجوری۷

من به یک اصلی پایبندم جواب ابلهان خاموشیست