2777
2789
عنوان

با سیاست ها

95 بازدید | 19 پست

امروز روز بیست و یکمی هست که شوهرم باهام قهر کرده و هیچی نمیگه هیچی هم نمیخوره ( احتمالا بیرون غذا میخوره) هر کاری کردم هر مدلی صحبت کردم هر چی پوشیدم هر چی عذرخواهی کردم هر چی پختم کوتاه نمیاد 😓 دیگه اعصاب ندارم شما چیکار میکنید اینطور مواقع؟ 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

بی محلی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی محلی

آخه اینجا خیلی ها گفتن مقصر من بودم 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
چرا  قهره

میگه تو باید لیسانس و بیخیال بشی و بخاطر شوهرت از دانشگاه انصراف بدی توی تاپیکای قبل گفتم

آخه اینجا خیلی ها گفتن مقصر من بودم 

در هر صورت دیگ زیاد منت کشی کردی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

چ سرسخت منم ی دوتا عشوه میام وآقایی میگم آشتی میکنه درمواقع شدید تر هم گریه راه حلمه

هیچ کدوم جواب نمیده روی این خیلی مغرور و لجبازه

دلیل قهرتون چی بوده ک انقد طول کشیده 🤕

پنهانی قرص میخوردم اونم بچه میخواست بعد بهانه گرفت که دیگه نباید درس بخونی برو انصراف بده و اینا

میگه تو باید لیسانس و بیخیال بشی و بخاطر شوهرت از دانشگاه انصراف بدی توی تاپیکای قبل گفتم

اخی هم درس مهمه هم حرف همسرت

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر