2777
2789

سلام دوستان، وقت همه تون به خیر

من حدود پنج روزه که زایمان کردم، فکر کردم شاید خوندن این تجربه، علاوه بر سرگرمی، فوایدی هم برای شما داشته باشه. پیشاپیش از اینکه وقت میذارید ازتون ممنونم🌹

من قبل از بارداری، طرفدار سرسخت زایمان سزارین بودم و مهمترین دلیلش هم ترس از درد زایمان طبیعی بود. هییییچوقت فکرش رو هم نمیکردم که یک روز با میل و خواست خودم طبیعی زایمان کنم. اما قربون خدا برم انگار وقتی یک زن در نقش مادری ظاهر میشه تواناییها و شجاعتش چندین برابر میشه🥰 من هم بعد از تحقیقات بسیار، بالاخره توی ماه ششم، عزمم رو برای زایمان طبیعی جزم کردم و با یک مامای خبره که خواهرم دوبار پیشش زایمان طبیعی داشت، صحبت کردم و قرار شد مامای خصوصی من بشه...

صبح روز پنجشنبه ۲ بهمن، احساس کردم که یکهو حرکات بچه داخل شکمم کم شده، فواصل حرکات به سه چهارساعت هم میرسید و فشار ضرباتش یکجورایی انگار زیاد شده بود. یک روز رو با خوردن مایعات شیرین و به پهلوخوابیدن و... گذروندم اما بازم استرس و نگرانی توی دلم موج میزد، تاریخ زایمانم بر اساس سونو، ۱۴ بهمن بود اما بر اساس پریود، ماما گفته بود که تا ۲۶ بهمن هم فرصت داری! صبح جمعه با همسرم رفتم بخش زایمان بیمارستان و گفتم حرکات بچم کمه، اونجا نوارقلب گرفتن و گفتن مشکلی نیست، اما من دلم آروم نگرفت، هرچی اصرار کردم یک سونو انجام بدید قبول نکردن😔

شنبه پیش دکتر خودم نوبت داشتم و ایشون هم گفت طبیعیه و چون بچه بزرگتر شده دیگه حرکاتش مثل قبل نیست! گفت یک سونو مینویسم اما ده روز دیگه برو تا وزن نزدیک به زایمان رو بدونیم، من دلم طاقت نیاورد و یکشنبه با همون نسخه رفتم سونو! دکتر سونوگرافی گفت برای سونوی وزن اومدید؟ گفتم نه دلیل اصلیش چکاپ حرکات بچمه، نگرانشم... دکتره خیلی باحوصله بود و به دقت همه چیز رو چک کرد اما در نهایت گفت بله حدس شما درسته، مایع دور بچه به عدد ۷ رسیده و برای هفته ی ۳۷ خیلی کمه😔 سریع رفتم مطب دکترخودم و سونو رو بهش نشون دادم، ایشون هم خیلی راحت گفتن خب مشخص نیست که پارگی کیسه آب هست یا نه، از همینجا مستقیم برو بیمارستان! هرچی تشخیص دادن همون کارو انجام بده، یا باید سزارین اورژانسی بشی یا در صورت داشتن فرصت، آمپول فشار بگیری! با اینکه خیلی از دستش عصبانی شده بودم اما وقتی برای بحث نداشتم، بسرعت از مطب بیرون اومدم و رفتم پیش ماما، خدا واقعا خیرش بده، ازم پرسید با وجود آمپول فشار و شرایط اورژانسی هنوز به طبیعی اصرار دارم یا نه؟ منم که دیگه تصمیمم رو گرفته بودم بهش گفتم تا جایی که بشه میخوام سزارین نشم، گفت پس همه چیزو به من بسپار👌

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌

بعد گفت اصلا بذار معاینه لگنی کنم ببینم شرایط طبیعی داری یا نه، حین معاینه چندباری هم دهانه رحم رو تحریک کرد که یک مقدار دردناک بود، اما اون لحظه انقدر ذهنم مشغولی سلامتی دخترم بود که به هیچ دردی فکر نمیکردم، اومدم خونه و دوساعت بعد دردام شروع شد، از ساعت ۹ شب تا ۴ صبح انقباضات ده دقیق یکبار داشتم و هر انقباضی ۳۰ ثانیه، اما از ۴ صبح دیگه پنج دقیقه یکبار شد و هر انقباضی یک دقیقه

همزمان ورزش هم میکردم و دمنوش هم خوردم، پنج تا قرص روغن کرچک هم ماما بهم داده بود که دهانه رحم رو نرم میکرد و فرآیند زایمان رو آسونتر میکرد، اونها رو هم خوردم،

ساعت پنج ونیم صبح به ماما زنگ زدم، ولی نظرش این بود که زوده، با این حال دید من استرس دارم رفتیم بیمارستان

اونجا هم انقباضات همچنان شدید و با فواصل کم بود، آمپول فشار هم تزریق کردن و من همچنان با تکنیکهای تنفس و ورزشها، دردها رو مدیریت میکردم، اما دهانه رحم تا ساعت ۸ صبح فقط پنج سانت شده بود!

از ماه قبل با یک دکتر بیهوشی خوب راجع به زایمان بی درد صحبت کرده بودم و گفته بود هر موقع تماس بگیرم میاد، اتفاقا همین مامای خودم با این دکتر تجربه چندین زایمان اسماینال داشتن و همکار بودن، دیگه دیدم فرآیند داره طولانی میشه و ممکنه روحیه مو ببازم، به ماما گفتم من میخوام بیحسی بگیرم و با دکتر فلانی صحبت کردم، گفت باشه بهت قول میدم زیاد طول نکشه، اما بذار هروقت وقتش باشه خودم به دکتر بیهوشی زنگ میزنم، چون طول این بیحسی اسپاینال حدودا  دو، سه ساعته باید یک زمانی زنگ بزنیم بیاد که مطمئن باشیم توی سه ساعت آینده بچه میاد.

خلاصه من دیگه دردام داشت شدید میشد که دکتره اومد و آمپولو زد توی کمرم و من انگار که آبی روی آتیشم ریختن، یک حس واقعا عاااالی بود😊

در حین بیحسی، ماما تندتند صدای قلب میگرفت و معاینه میکرد وهرزمان که متوجه انقباض میشد میگفت زور بزنم، در بیحسی اسپاینال زایمان طبیعی، چون شماره مهره ی کمر که آمپولو میزنن با سزارین فرق داره و دوز دارو هم فرق داره، متوجه معاینات میشی اما هیچ دردی حس نمیکنی، ضمن اینکه مراقبتهای بعد سزارین (مثل ثابت نگهداشتن سر و...) رو هم نداره👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در این مدل زایمان، هم دکتری که آمپولو میزنه باید خوب باشه، هم ماما باید تشخیص انقباضاتش خوب باشه، بیمار هم که ریلکس دراز کشیده و از فرآیند زایمان لذت میبره😁

بهترین قسمتش هم اونجاست که ماما برش میده و بخیه میزنه و تو فقط نوزادتو بغل میکنی و اشک شوق میریزی😍

بعد اتمام بخیه ها دیگه بیحسی هم از پاهام رفته بود و راحت میتونستم تکون بخورم، حس خیلی عجیب و شگفت انگیزی داشتم، واقعا با وجود انواع روشهای بی دردی در زایمان طبیعی (اپیدورال، اسپاینال، گازهای تنفسی و...) تن دادن به عوارض سزارین شاید خیلی درست نباشه، به همه دوستانی که از درد طبیعی میترسن و صرفا به همین خاطر، تصمیم سزارین دارن پیشنهاد میکنم راجع به این روشها هم تحقیق کنن، برای همه شما و کوچولوهای نازتون آرزوی سلامتی دارم🌸

عزیزم بعد زایمانت بخیه های واژن اذیتت نکرد؟ 

بعد برا دستشویی اذیت نشدی؟؟ 

پسر داشتن حس شیرینیه😌🤩.... دنیای معصوم و کودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده..... وقتی که یک گوشه ناراحت میشینم،یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه، نه پدرمه، و نه برادرم...... با دستای کوچولوی مردانه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم،با صدای قشنگش در گوشم میگه،:مامان، امروز چقد موهات قشنگ شده 🤩🤩روزی که بهم بگی مامان من میمیرم و زنده میشم 🤭رادوینم، عشق مامان ❤️داشتن تو داشتن تمام خوبیهای دنیاس، مرسی از اینکه پسرمی🤩👶

اسی هزینه ی مامای همراه و دکتر بیهوشی چقدر شد؟ 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
عزیزم بعد زایمانت بخیه های واژن اذیتت نکرد؟  بعد برا دستشویی اذیت نشدی؟؟

معمولا تا روز دهم ناراحتی داره، مخصوصا روز پنج و شش، من روزای اول بیشتر از همورویید اذیت شدم🤦‍♀️ دو ماه آخر بارداری همورویید گرفته بودم

بله منم تجربه زایمانبا اسپاینال رو دارم

هفت سانت شدم زدن

دوساعت بعدش زایمان کردم

من معاینات رو هم متپجه نمیشدم 

کلا از کمر ب پایین بی حس بودم

تا دوساعت بعد زایمان هم بی حس بودم

منم درد زیادی نداشتم تا هفت سانت 

ولی خب ترسیدم از داد زدن زاعو ها

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......