اره دقیقا من چند نفرو میشناسم هر روز یعنی هر ثانیه بیرونن از این رستوران ب اون رستوران .کافه پارتی یکبارم نگرفتن بعد من با ماسک و دستکش رفتم بیرون گرفتم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از کجا میدونید نگرفتن ؟من چون برادرم پرستاره بخش کروناست خبر دار شدم کلی از فامیلامون که رعایت نمیکردن گرفتن اصلا به روی خودشونم نیاوردن پسر عموم دو هفته تو خونه افتاده بود داداشم هر روز میرفت براش سرم میزد تو گروه خونوادگی گفتن رفته مسافرت خونه نیس 😁😁
اتفاقا برعکسه اون اوائل که ماسک برای کارمنداو......اجبارنبود خیلی ازهمین کارمندای بانک وپرسنل بیمارستان مبتلا وفوت می شدند ولی ازوقتی ماسک اجباری شده خداروشکر کسی سر کار واداره و مبتلا وفوتی به اون صورت نداریم الان دقت کنید اکثرا ازدورهمی های خانوادگی که بدون ماسک هستند می گیرند تا سرکار بعدش اینکه سیستم ایمنی قوی بالاترین نقش رو درابتلا یاعدم ابتلا به این بیماری داره پس نمی شه نظرکلی دادوقطعا مقایسه کرد مثلا من وخانواده ازاول اسفند بدون ماسک جایی نرفتیم وخداروشکر نگرفتیم تاحال فقط این وضعیت رو من برای افراد وسواس قبول دارم یعنی هرقدر اهل ضدعفونی ووسواس باشی زمینه ابتلا بیشتره برای ما واطرافیانم که اینطوربوده