2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارتباطی بین این دو موضوع وجود نداره شاید بر اساس ایمنی بدنتون بوده شاید شانسی بوده شما تو محیطی بودی که ویروس بوده 

بنظرم توجیه جالبی نیست خیلی ها واقعا بخاطر عدم رعایت یا قبول نداشتنش الان زیر خاک هستن 

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤
منم ماسک نمیزنم نگرفتم 😆

خدا پارتی بازی می کنه شوهر من اصلا اعل بهداشت فردی ام نییت اخه مسافرت رفت رستوران گردش باشگاه فوتبال ولی نمی گیره اون قدر قوی و جون سالم

از کجا میدونید نگرفتن ؟من چون برادرم پرستاره بخش کروناست خبر دار شدم کلی از فامیلامون که رعایت نمیکردن گرفتن اصلا به روی خودشونم نیاوردن پسر عموم دو هفته تو خونه افتاده بود داداشم هر روز میرفت براش سرم میزد تو گروه خونوادگی گفتن رفته مسافرت خونه نیس 😁😁

نه به اقایی  نه به شوشویی   نه به کراش و رل 
از کجا میدونید نگرفتن ؟من چون برادارم پرستاره بخش کروناست خبر دار شدم کلی از فامیلامون که رعایت نمیک ...

شوهرمه دیگه همش باهاش فقط دو روز مریض شده اونم خفیف اونقدر قوی مریضی به بدنش راه نداره اصلا

اتفاقا برعکسه  اون اوائل که ماسک برای کارمنداو......اجبارنبود خیلی ازهمین کارمندای بانک وپرسنل بیمارستان مبتلا وفوت می شدند  ولی ازوقتی ماسک اجباری شده خداروشکر کسی سر کار واداره و   مبتلا وفوتی به اون صورت نداریم   الان دقت کنید اکثرا ازدورهمی های خانوادگی که بدون ماسک هستند می گیرند تا سرکار     بعدش اینکه سیستم ایمنی قوی  بالاترین نقش رو درابتلا یاعدم ابتلا به این بیماری داره  پس نمی شه نظرکلی دادوقطعا مقایسه کرد  مثلا من وخانواده  ازاول اسفند بدون ماسک جایی نرفتیم وخداروشکر نگرفتیم تاحال     فقط این وضعیت رو من برای افراد وسواس قبول دارم  یعنی هرقدر اهل ضدعفونی ووسواس باشی زمینه ابتلا بیشتره برای ما واطرافیانم که اینطوربوده