2777
2789
عنوان

بیاین براتون حمد بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 84 بازدید | 25 پست
محیا منم واسه شما هم صلوات میفرستم هم حمد میخونم

خوندم گلم 

حاجتت روا ان شاء الله 

ممنون میشم یه صلوات یا حمد برای خونه دار شدنم و سر و سامون گرفتن زندگیم مهمونم کنی، دلت همیشه شاد شاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برا من بخون که مشکلم حل بشه خیلی درگیرشم وخیلی هم محتاج دعام ( اسمم معصومه) ، ان شاالله که خدا ...

خوندم گلم 

حاجتت روا ان شاء الله 

ممنونم 

ممنون میشم یه صلوات یا حمد برای خونه دار شدنم و سر و سامون گرفتن زندگیم مهمونم کنی، دلت همیشه شاد شاد
حاجت روا بشی عزیزم،اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم

خوندم گلم 

حاجتت روا ان شاء الله 

شیرین. براتو صلوات فرستادم. انشالله حاجت روا بشید 

خوندم گلم 

حاجتت روا ان شاء الله 

ممنونم 

سمیه ممنون  منم برات می خونم عزیزم

خوندم گلم 

حاجتت روا ان شاء الله 

ممنونم 

خوندم گلم  حاجتت روا ان شاء الله

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی انشالله خدا خیرت بده و به خواسته هات برسونت

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡