خانوما من شروع دوره پریودیم هستم.در حد لکه بینی خونریزی دارم و خارش شدیدم دارم.چیکار کنم ؟برم دکتر کاری برام میکنه؟درمان خونگی موقتی داره که تا وقتی تموم میشه و میرم دکتر خارش نداشته باشم؟
بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔 ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخه تواین حالت معاینه میکنه؟من هر موقع رفتم داروهای داخل واژن داده الان مگه میتونم استفاده کنم؟
آره من پارسال عفونت گرفتم خارش و درد شدید پماد داخل واژن داد پرودم بودم استفاده کردم کل دوره پریودیم بعدش خوب شدم توضیحات اون پمادم نوشته بود میشه استفاده کرد فرقی نداره
بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔 ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋