توی اون تاپیک گفتن که چرا فکر نمیکنن به شرایط مالی بچه و بچه میارن
من کاری به مسائل مالیش ندارم اون بحثش جداست
ولی یه سری اعتقاد دارن که ادم یه بجه داشته باشه و احتیاجاتش رو فراهم کنه حسابی بچش برسه بهتر از اینه که چند تا بچه داشته باشه و نتونه بهشون برسه
ولی من خیلیا و دیدم که چند تا بچه داشتن به خصوص خانواده خودم شوهرم پدربزرگم همه ما هممون پنج به بالا جمعیت داشتیم و وضعیت مالیمون انچنان خوب نبود ولی یاد گرفتیم که برای رسدیم به یه چیزی باید تلاش کنیم نه اینکه چشممون به جیب بابامون باشه
به نظر من وقتی بچه ای همه چیزش فراهم باشه این بچه یه زمانی خیلی پرتوقع میشه یاد نمیگیره برای رسیدن به چیزی تلاش کنه همش انتظار داره که بقیه براش فراهم کنند
من الان خیلی ها رو میشناسم که تک فرزند بودن یا دوتا بیشتر نبودن این بچه ها به شدت پرتوقع هستن
مخصوصا اگر پسر بودن یاد نگرفتن که حواست به زندگیت باشه تا به جایی برسی چون همه چیزشون فراهم بوده دیگه دغدقه ای نداشتن و دنبال رفیق بازی و اینجور چیزا بودن
البته من خودم یه بچه دارما حالا حالا ها هم نمیخوام بچه بیارم چون فعلا خودم احساس میکنم نمیتونم از پس دوتا بچه بربیام ولی با این نظر که بچه کمتر باشه تا بهشون بیشتر برسیم به نظ من کاملا اشتباهه
سعی نکنید که با پول بچه هاتون به جایی برسن سعی کنید که یادشون بدید باید تلاش کنند که به جایی برسن