2777
2789
عنوان

در خصوص تاپیک بغلی یه چیزی بگم

337 بازدید | 41 پست

توی اون تاپیک گفتن که چرا فکر نمیکنن به شرایط مالی بچه و بچه میارن 

من کاری به مسائل مالیش ندارم اون بحثش جداست

ولی یه سری اعتقاد دارن  که ادم یه بجه داشته باشه و احتیاجاتش رو فراهم کنه حسابی بچش برسه بهتر از اینه که چند تا بچه داشته باشه و نتونه بهشون برسه 

ولی من خیلیا و دیدم که چند تا بچه داشتن به خصوص خانواده خودم شوهرم پدربزرگم همه ما هممون پنج به بالا جمعیت داشتیم و وضعیت مالیمون انچنان خوب نبود ولی یاد گرفتیم که برای رسدیم به یه چیزی باید تلاش کنیم نه اینکه چشممون به جیب بابامون باشه 

به نظر من وقتی بچه ای همه چیزش فراهم باشه این بچه یه زمانی خیلی پرتوقع میشه یاد نمیگیره برای رسیدن به چیزی تلاش کنه همش انتظار داره که بقیه براش فراهم کنند 

من الان خیلی ها رو میشناسم که تک فرزند بودن یا دوتا بیشتر نبودن این بچه ها به شدت پرتوقع هستن 

مخصوصا اگر پسر بودن یاد نگرفتن که حواست به زندگیت باشه تا به جایی برسی چون همه چیزشون فراهم بوده دیگه دغدقه ای نداشتن و دنبال رفیق بازی و اینجور چیزا بودن 

البته من خودم یه بچه دارما حالا حالا ها هم نمیخوام بچه بیارم چون فعلا خودم احساس میکنم نمیتونم از پس دوتا بچه بربیام ولی با این نظر که بچه کمتر باشه تا بهشون بیشتر برسیم به نظ من کاملا اشتباهه 

سعی نکنید که با پول بچه هاتون به جایی برسن سعی کنید که یادشون بدید باید تلاش کنند که به جایی برسن 

ای کسی که گره هر سختی به دست تو گشوده شود و ای که تندی شدائد به عنایتت می شکند، ای که راه بیرون شدن از تنگی و رفتن به سوی آسایش از تو خواسته شود،دشواری ها به لطف تو آسان گردد و وسایل زندگی و اسباب حیات به رحمت تو فراهم آید و قضا به قدرتت جریان گیرد و همه چیز به اراده تو روان شود، تنها به خواست تو بی آنکه فرمان دهی، همه چیز فرمان برد، و هر چیز محض اراده ات بی آنکه نهی کنی از کار بایستد،در تمام دشواری ها تو را می خوانند و در بلیات و گرفتاری ها به تو پناه جویند، غیر از بلایی که تو دفع کنی بلایی برطرف نگردد و گرهی نگشاید مگر تواش بگشایی،الهی بلایی بر من فرود آمده که سختی و ثقل آن مرا در هم شکسته و گرفتاری هایی بر من حمله ور شده که تحملش برای من دشوار است و آن را تو از باب قدرتت بر من وارد کرده ای و به اقتدار خود متوجه من نموده ای، اله من، چیزی را که تو آورده ای کسی نبرد و آنچه تو فرستاده ای دیگری باز نگرداند و بسته تو را کسی نگشاید و چیزی را که تو بگشایی دیگری نبندد و آنچه را تو دشوار نموده ای کسی آسان نکند و آن را که تو ذلیل کرده ای یاوری نباشد، پس بر محمد و آلش درود فرست و به رحمتت الها - در آسایش را به رویم باز کن و به قدرتت صولت سلطان غم را در میدان حیات من بشکن و مرا در موردی که از آن شکوه دارم به عنایت و احسانت کامیاب کن و به درخواست من شیرینی اجابت بچشان و از سوی خودت رحمت و گشایشی دلخواه نصیبم فرما و برایم نجات و خلاصی سریع از گرفتاری ها مقرر کن.و مرا به خاطر چیرگی غم از رعایت واجبات و به کار بستن مستحبات خود باز مدار؛ چرا که من به سبب آنچه به سرم آمده بی تاب و توان شده، و قلبم از تحمل آنچه در زندگیم رخ نموده، لبریز از اندوه گشته و تو به رفع گرفتاری هایم و دفع آنچه در آن در افتاده ام توانایی پس قدرتت را درباره من به کار بر، گرچه از جانب تو مستحق آن نیستم ، ای صاحب عرش عظیم.

باید رفاه نسبیو داشته باشه لباس گرم اسباب بازی  مدرسه خوب وغذای خوب

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست میگی عزیزم

راستش خودم تک فرزندم و توقعم یکم بالا.ولی الان اوردمش پایین و بهتر شدم

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰

طرز فکرت و قبول ندارم 

ببخشا بچه پوشک نمی خواد غذا نمی خواد حالا اینا احتیاجات اولیه بزرگتر بشن کلاس خصوصی و هزار جور هزینه دیگه نیازه ،این حرفت برای قدیمی هاست الان برای بچه ای کم گذاشته بشه آخرش میشه هزار جور عقده هزار جور مشکل روحی و روانی خودکشی و فحشا 

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
باید رفاه نسبیو داشته باشه لباس گرم اسباب بازی  مدرسه خوب وغذای خوب

درسته یه سری از جمعیت ایران نمیتونن این چیزا رو فراهم کنند ولی اکثر جمعیت ایران دراین حد نیستن که نتونن برای بچشون ازینکارا بکنند و خوراک و پوشاک بچشون رو نتونن فراهم کنند 

ای کسی که گره هر سختی به دست تو گشوده شود و ای که تندی شدائد به عنایتت می شکند، ای که راه بیرون شدن از تنگی و رفتن به سوی آسایش از تو خواسته شود،دشواری ها به لطف تو آسان گردد و وسایل زندگی و اسباب حیات به رحمت تو فراهم آید و قضا به قدرتت جریان گیرد و همه چیز به اراده تو روان شود، تنها به خواست تو بی آنکه فرمان دهی، همه چیز فرمان برد، و هر چیز محض اراده ات بی آنکه نهی کنی از کار بایستد،در تمام دشواری ها تو را می خوانند و در بلیات و گرفتاری ها به تو پناه جویند، غیر از بلایی که تو دفع کنی بلایی برطرف نگردد و گرهی نگشاید مگر تواش بگشایی،الهی بلایی بر من فرود آمده که سختی و ثقل آن مرا در هم شکسته و گرفتاری هایی بر من حمله ور شده که تحملش برای من دشوار است و آن را تو از باب قدرتت بر من وارد کرده ای و به اقتدار خود متوجه من نموده ای، اله من، چیزی را که تو آورده ای کسی نبرد و آنچه تو فرستاده ای دیگری باز نگرداند و بسته تو را کسی نگشاید و چیزی را که تو بگشایی دیگری نبندد و آنچه را تو دشوار نموده ای کسی آسان نکند و آن را که تو ذلیل کرده ای یاوری نباشد، پس بر محمد و آلش درود فرست و به رحمتت الها - در آسایش را به رویم باز کن و به قدرتت صولت سلطان غم را در میدان حیات من بشکن و مرا در موردی که از آن شکوه دارم به عنایت و احسانت کامیاب کن و به درخواست من شیرینی اجابت بچشان و از سوی خودت رحمت و گشایشی دلخواه نصیبم فرما و برایم نجات و خلاصی سریع از گرفتاری ها مقرر کن.و مرا به خاطر چیرگی غم از رعایت واجبات و به کار بستن مستحبات خود باز مدار؛ چرا که من به سبب آنچه به سرم آمده بی تاب و توان شده، و قلبم از تحمل آنچه در زندگیم رخ نموده، لبریز از اندوه گشته و تو به رفع گرفتاری هایم و دفع آنچه در آن در افتاده ام توانایی پس قدرتت را درباره من به کار بر، گرچه از جانب تو مستحق آن نیستم ، ای صاحب عرش عظیم.

منم مخالف رفاه کامل بچه هام مثلن یه پسر یه ایکس باکس ۱۰ملیونی واجب نیس براش ولی یه دوچرخه ماشین اسباب بازی حق مسلمشه یه غذای خوب برای رشد حقشه 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

من نه به اون شدت مخالفم با چندتا بچه نه مثل شما زیاد اسون میگیرم اخه میدونی چیه اون زمانا بچه لباس کهنه خواهر برادر بزرگترشم میپوشید و تقریبا همه چی ارزون بود ولی الان نمیشه و فقط هزینه خورد و خوراک و پوشاک بچه و یه سرپناه براش سر به فلک.کشیده واقعا کار هرکسی نیست 

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹
درسته یه سری از جمعیت ایران نمیتونن این چیزا رو فراهم کنند ولی اکثر جمعیت ایران دراین حد نیستن که نت ...

هرچی بزرگتر میشن خرجاشونو توقعاتشونم بیشتر میشه خب 

طرز فکرت و قبول ندارم  ببخشا بچه پوشک نمی خواد غذا نمی خواد حالا اینا احتیاجات اولیه بزرگتر بش ...

درسته بچه های الان از کمبود فرصت برای خودسازی نمیکنن عقده ای میشن

طرز فکرت و قبول ندارم  ببخشا بچه پوشک نمی خواد غذا نمی خواد حالا اینا احتیاجات اولیه بزرگتر بش ...

چون پرتوقع شدن چرا ما اینجوری نبودیم در حالی که بابام یه معلم بازنشسته بود 

شما فقط به پوشک و ایناش فکر میکنید به اینده ای که درمیش داره فکر نمیکنید 

بچه های که چند تا هستن از نظر اخلاقی و خیلی خیلی بهتر از بچه هایی هستن که یکین و لوس بزرگ شدن

عزیزم قدیم شرایط فرق میکرد الان وضعیت مردم خیلی سخت شده خیلی

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿