2777
2789

سلام 

میخوام بدونم کسی بوده که با شروع اقدام پریودش قطع بشه و فقط با آمپول پروژسترون پریود بشه ؟

بعدش چی شد؟چکار کردین ؟ 

لطفا کمک😷

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیه🌷رب انزلنی منزل مبارک و انت خیر المنزلین 🌷 بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من امپول و قرص خوردم تا اومد

اخه میگن با پروژسترون پریود بشی تخمک خوبی تولید نمیکنی..

شما باردار شدین؟

و اینکه در زمان اقدام هر بار با آمپول و.. میومد؟؟

ممنونم وقت گذاشتین 

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیه🌷رب انزلنی منزل مبارک و انت خیر المنزلین 🌷 بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

اگه تنبلی تخمدان داری برو دکتر زن داداش منم داشت امپول زد همون ماه باردار شد 

اره تنبلی دارم من این ماه کلی لتروزل و استرادیول داروهای دیگ خوردم امپول واریوپپتیل زدم امروز پریود شدم خیلی دلم شکسته میشه بگی چ داروهای خورد

خدایا دوقلو هام  سالم بیان بغلم 🙏💋
نمیدونم من ماه اول ۶ روز ماه دوم ۱۰ روز ماه سوم هم باردار شدم

شما برای اینکه پریود بشین پروژسترون میزدین ؟ یا خودش میومد 

ممنون از راهنماییتون

نمیدونم من ماه اول ۶ روز ماه دوم ۱۰ روز ماه سوم هم باردار شدم

نگو که من مث توام این  ماه ده روز عقب میندازم  😜اخه ماه اول شش روز بود 

تیکر بارداریم نیست .خدایا یه بچه سالم و صالح بزار تو دلم 😘
اخه میگن با پروژسترون پریود بشی تخمک خوبی تولید نمیکنی.. شما باردار شدین؟ و اینکه در زمان اقدام هر ...

ن شایدم بخاطر همونه باردار نشدم این ماه مدروکسی پرژسترون خوردم 

خدایا دوقلو هام  سالم بیان بغلم 🙏💋
اره تنبلی دارم من این ماه کلی لتروزل و استرادیول داروهای دیگ خوردم امپول واریوپپتیل زدم امروز پریود ...

نمیدونم عزیزم دکتر رفت امپول زد برا ازاد سازی تخمکش باردار شد 

تیکر بارداریم نیست .خدایا یه بچه سالم و صالح بزار تو دلم 😘