شوهرم فوت کرده یه بچه دختر هم دارم خانواده شوهرم میگن یا با برادرشوهرم ازدواج کنم یا تنهایی و اصرار تو اصرار ولی نه من راضیم نه برادرشوهرم من هم ۲۰ سالمه وخواستگارن برام میاد با اینه هنوز ۴ ماه گذشته
خدایا بچمو سالم بغلم بزار🙏. بچه ها برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین 🙏🙏
اگه برادر شوهرت و خودت راضی نیست به هیچ وجهه قبول نکن
درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است.... مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!! https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین
عزیزم خدا همسرتون رو رحمت کنه... به نظرم بیشتر فکر کن و تصمیم اخر باید تصمیم خودت باشه... خانواده همسر حق ندارن تعیین تکلیف کنن برای شما. من خودم چندوقت پیش تو یه تاپیکی بودم یه خانم با برادرشوهرش ازدواج کرد و هنوز با اینکه بچه ازش داشت نتونست اونو به عنوان شوهر بپذیره و بشدت پشیمون بود... سنی نداری بیشتر فکر کن🌺❤️❤️❤️❤️
یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺 اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال
یعنی چی یا برادرشوهر یا تنهایی؟مگه اونا باید تصمیم بگیرن البته تاحدی قابل درکه نگران نوه شون هستن و دوست ندارن زیر دست هر کسی بره ولی خب توام حق زندگی داری نمیشه که مجبورت کرد