شوهرم خسیس نیس اما الان با این گرونی خرجمون زیاده بعد کم میاریم گاهی یه پولی ماه به ماه شوهرم واسه من میریزه هر مدقع هم کم میاریم خدجش میکنیم یعنی چند ماهه من نتونستم یه تیکه لباس بخرم. بعد ماه پیش شوهرم یک و پونصد قسطای مادر شوهرمو داده هر ماهم براش کلی وسیله میخره آخه تنهاس . مادر شوهرمم اهل خرید و قسط و قرض درست کردنه تا هم کم میاره از ما میخواد بعد من مستقیم هیچ وقت به شوهرم حرفی نزدم فقط گفتم تا خودمون نیازمونه نده واسه مامانت قسط و فلان چون دوسه بار ما ند روز آخر ماه شده بی پول موندیم که نتونستیم خرید کنیم خلاصه که گذشته تا امشب من قرار شد با بچه ام برم حونه مامانم دندون دخترمو درست کنم شوهرم شرو کرد حساب کتاب و ریخت بهم که تو پولو چیکار میکنی برکتشو میبری و فلان و بهمان خیلی به من برخورد آخه من هیچ جا هم نمیرم تازه بعد اس ام اس این کارته میره واسه خودش اعصاب منو خوردکرد و خودش حوابید منم تو تلگرام نوشتم انتطار ندتشتم و اینا و خرجایی که ماه قبل برا مامانش کرده بودم نوشتم براش که اونا چیزی نیس گیر دادیی به این دوزار پول آها راستی میگفت حالا میبری واسه خانوادت خرج میکنی یعنی آتیش گرفتما ..
حالا میحوام ببینم چه رفتاری کنم ؟ اینکه پول دادن به مامانشو به روش اوردم اشکالی داره برم پیاماما پاک کنم یا بزارم بخونه متوجه شه