2777
2789

شوهرم خسیس نیس اما الان با این گرونی خرجمون زیاده بعد کم میاریم گاهی یه پولی ماه به ماه شوهرم واسه من میریزه هر مدقع هم کم میاریم خدجش میکنیم یعنی چند ماهه من نتونستم یه تیکه لباس بخرم. بعد ماه پیش شوهرم یک و پونصد قسطای مادر شوهرمو داده هر ماهم براش کلی وسیله میخره آخه تنهاس . مادر شوهرمم اهل خرید و قسط و قرض درست کردنه تا هم کم میاره از ما میخواد بعد من مستقیم هیچ وقت به شوهرم حرفی نزدم فقط گفتم تا خودمون نیازمونه نده واسه مامانت قسط و فلان چون دوسه بار ما ند روز آخر ماه شده بی پول موندیم که نتونستیم خرید کنیم خلاصه که گذشته تا امشب من قرار شد با بچه ام برم حونه مامانم دندون دخترمو درست کنم شوهرم شرو کرد حساب کتاب و ریخت بهم که تو پولو چیکار میکنی برکتشو میبری و فلان و بهمان خیلی به من برخورد آخه من هیچ جا هم نمیرم تازه بعد اس ام اس این کارته میره واسه خودش اعصاب منو خوردکرد و خودش حوابید منم تو تلگرام نوشتم انتطار ندتشتم و اینا و خرجایی که ماه قبل برا مامانش کرده بودم نوشتم براش که اونا چیزی نیس گیر دادیی به این دوزار پول آها راستی میگفت حالا میبری واسه خانوادت خرج میکنی یعنی آتیش گرفتما ..

حالا میحوام ببینم چه رفتاری کنم ؟ اینکه پول دادن به مامانشو به روش اوردم اشکالی داره برم پیاماما پاک کنم یا بزارم بخونه متوجه شه 

لایک نکنین لطفا 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار متوجه بشه اصلا تو واسه مادرتم کاری کنی همنجور اون در خدمت مادرشه شمام مادرتونه به فرض بنظرم یاد بگیر پولی که بهت میده رو واسه خودت خرج کن نزار بمونه اون موقعی که احتیاجش بشه خرج کنه به هرحالاون اسمن پول رو به تو میده اما باز خودش ور میداره

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 
بزار متوجه بشه اصلا تو واسه مادرتم کاری کنی همنجور اون در خدمت مادرشه شمام مادرتونه به فرض بنظرم یاد ...

آره والا ...من پس انداز میکردم چیزی بخرم آقا پول قسط مامانشو داد اونوقت این رفتارش امشب داغونم کرد 

لایک نکنین لطفا 😊

تا حقوق میگیره اول بر نامه ریزی کن واسه کارات و همش قسط و خرج بتراش براش.قسطی برو همه چی بردار .اول ماه هم تا حقوقش رو گرفت بچه رو ببر دندونپزشکی و خودتم هیچ وقت واسه خودت کم نزار پس انداز نکن یه مدت فقط خرج کن بگو لباس ندارم کفش ندارم و .... بعد خودش میفهمه کجا چه خبره

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

آره والا ...من پس انداز میکردم چیزی بخرم آقا پول قسط مامانشو داد اونوقت این رفتارش امشب داغونم کرد&n ...

اره دیگه خیالش راحته تو پول داری تتها راهش اینه گاهی حتی واسه مادرتونم کادو بخرین اعتراض کرد بگو مگه بده نه کار تو ایراد داره نه من هردو مادرمونه عزیزم بیشتر تلاش کن تو رفاه باشیم 

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 
کلی مسایل دیگه هم هست به روش نیاوردم هیچ وقت الانم فقط خودمو میخورم نمیدونم بگم بهش تا حرفشو انداخته ...

اشتباه کردی ،مردا بهشون چیزی نگی دور ورمیدارن فکر میکنن خبریه ،بهش بگو همچیو ولی نه با توهین به خودش یا مادرش

اشتباه کردی ،مردا بهشون چیزی نگی دور ورمیدارن فکر میکنن خبریه ،بهش بگو همچیو ولی نه با توهین به خودش ...

آره واقعا حالا از دست خودم حرص میخورم چرا هیچوقت حرفی نزدم .

حتی در مورد رفتارهای مادرش الان فک میکنه مادر مقدس داره اونوقت مامان من که تا حالا یه بار تو زندگی ما دخالت نکرده شده مخل زندگی ما 

لایک نکنین لطفا 😊