2777
2789
عنوان

امروز عمل لیفت سینه کردم 🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 40702 بازدید | 55 پست

مرسي دوستان

پيش دكتر مهدي آريانا در كلينيك سعادت اباد

و هزينه هم شد ٣٩/٣٠٠

به نسبت دكترهاي ديگه قيمتشون خيلي بالاتره ولي خب سينه من افتضاح بود و هركسي از پسش برنميومد

بزرگ هم نبود ولي طوري ليفت كرده و جوري گرد شده كه نگاه مي كني عكسو مي گي حتما پروتز گذاشتي

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسي دوستان پيش دكتر مهدي آريانا در كلينيك سعادت اباد و هزينه هم شد ٣٩/٣٠٠ به نسبت دكترهاي ديگه ق ...

مبارکه گلم. ..

39 میلیون منظورته ?

دوست دارم خداااااااا. ............  ای کاش میتونستیم به گذشته برگردیم   ای کاش بعضی وقتا بعضی کارارو انجام نمیدادیم.  زندگی سخت تر ازونی بود که فکرشو میکردم. اما بازم خدامو شکر میکنم. خدایی که هیچوقت تنهام نذاشت.  خدایی که یه دختر زیبا بهم هدیه داد تا بیشتر واسه سرپا موندن تلاش کنم و نذارم مشکلات منو از پا در بیارن.  شوهرمو دوست دارم ، اونم تقصیری نداشت ،بد زمین خورد  خدایاااااااا خودت هوامونو داشته باااااااش............  دوست دارم خدااااااااا
مرسي دوستان پيش دكتر مهدي آريانا در كلينيك سعادت اباد و هزينه هم شد ٣٩/٣٠٠ به نسبت دكترهاي ديگه ق ...

39 میلیون و سیصد؟ 😨😨😨😨😨😨خدا بده برکت🤐🤐

❤️❤️الَّذِینَ آمَنُواْ وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُم بِذِکْرِ اللّهِ أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ❤️❤️
حرا مي شه تو بارداريم تركيد سينه هام پرشير شد و بزرگ وقتي از شير گرفتم خيلي اب شد و اويزون درب و ...

منم شیر میدم .بالای سینم خالیه ـبنظرت درست میشه با عمل

ما کوچیکا خدامون بزرگه...
نه سی و نه هزار تومن 🤪🤪🤪🤪🤪🤪

مسخره نکن ، واقعا نمیدونستم.  خبر از هزینه ها ندارم. 

خانوم خوشمزه 

دوست دارم خداااااااا. ............  ای کاش میتونستیم به گذشته برگردیم   ای کاش بعضی وقتا بعضی کارارو انجام نمیدادیم.  زندگی سخت تر ازونی بود که فکرشو میکردم. اما بازم خدامو شکر میکنم. خدایی که هیچوقت تنهام نذاشت.  خدایی که یه دختر زیبا بهم هدیه داد تا بیشتر واسه سرپا موندن تلاش کنم و نذارم مشکلات منو از پا در بیارن.  شوهرمو دوست دارم ، اونم تقصیری نداشت ،بد زمین خورد  خدایاااااااا خودت هوامونو داشته باااااااش............  دوست دارم خدااااااااا
شوهرم میگه بازم بچه میخوام .عمل کنی بعدش خراب میشه دوباره .اینجوریع؟

اره عزيزم بارداري باعث مي شه مجدد بيافته

وقتي كه تموم شد بارداري و شيردهيت اونوقت عمل كن