2777
2789
عنوان

دلم گرفته

73 بازدید | 6 پست

سلام .الان ک اینارو مینویسم دلم از همه کس گرفته. پدرم مادرم فکر خودشونن فقط، برادرام که ۶سال از من بزرگترن بهم حسودی میکنن و از روی حسادت کلی دعوا میکنن باهام. هر وسیله ای ک میخوام بخرم حسودی میکنن. یکیشون زن داره یکی نداره. حتی اونیم ک زن داره تو کارم دخالت میکنه.متاسفانه مامان بابامم بیشتر بفکر اون داداشمن ک زن داره. باورتون نمیشه که حتی الان ک داداشم بچه داره بابام از خرج ما میزنه برا اونا. من دوساله لباس نخریدم جرات نمیکنم ب بابام بگم پول بده همش میگه ندارم ولی ماه قبل ۱۰میلیون داده بود داداشم ک زن داره ... خیلی دلم گرفته یکی نیس ک دلمو بهش خوش کنم. ی رفیق خوبم ندارم ینی داشتما ولی اونم فقط فکر منفعت خودش بود، تا کارش گیر بود باهام خوب بود ولی الان نه. دعا کنید برام.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۱تو چن سالته

۳۴ سالمه.

خودتو ناراحت نکن عزیزم

واقعا انقدر شرایط زندگی سخته که شاید پدرت میبینه خرج برادرت با وحود بچه زیاده مجبور میشه بهش کمک کنه، تو خانومی کن و درکشون کن

۳۴ سالمه. خودتو ناراحت نکن عزیزم واقعا انقدر شرایط زندگی سخته که شاید پدرت میبینه خرج برادرت با وح ...

ما ی وسیله درست حسابی تو خونه نداریم بخدا هرچی بش میگیم پول بده خرج کن میگه ندارم اونوقت میره میده ب داداشم که تو روی مامانم و من وایمیسته بخاطر زنش. اخه قدر نمیدونه ادم دلش میسوزه. بخدا من وام گرفته بودم از طرف دانشگا بابام گف ک بدش داداشت نداره گناه داره دادم بش بخدا با اینکه احتیاج داشتم ولی کیه ک قدربدونه.