2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@نی_نی_یار_شب     واقعا هدف استارتر راهنمایی خواستنه یا از زیر زبون کشیدن داستان های ...

الان گسی از نوع رابطه اش صحبت گرده؟

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
کسی که میخواد نمیبره بخواب  خودش رو سرگرم کنه تا بچه بخوابه  اخه یعنی چی اولش بگه میخوام ...

عزیزم خب شاید خستست خوابش میبره.شوهر من خیلی خسته میشه تا بچه ها دو بخوابونم خوابش میبره.ولی قبلش میگه بیدارم کن اگه بیدارش نکنم خیلی خیلی ناراحت میشه.میگه به من اهمبت نمیدی.شده چند بار دلم نیومده بیدارش کنم.فرداش گفتم خسته بودی.میگه من اصلا خسته نمیشم خوشحالم میشم.

اره خرشانس حال میکنه دیگه ۲ هفته میخوره میخابه کار تعطیل😂

😂نگوووو

بیشتر از خودبیماریش ادم استرس میگیره و نگرانه

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
😂نگوووو بیشتر از خودبیماریش ادم استرس میگیره و نگرانه

من که به یه ورمه

نه استرس داره نه ترس

اصلا حفش بود کرونا بگیره چون خیلی رعایت میکرد

من‌تو این یسال یکبار هم‌ماسک مذاشتم

همه دوستای پرستارمم یغل کردم 

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
نه عزیزم خوشم میاد که چی برو تاپیکای قبلیمو بخون ببین .اصلن موضوعات همسران هست دیگه سوال بود پرسیدم

جواب نده.بی محلی بهشون بهترین‌پاسخه.میبینی که هیچ کسم جوابشو نداده.بزار برای خودش خوش باشه

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
منم شوهرم ۶ صبح میره ۸ شب میاد  اما اگر منتطر نمونه و بخوابه  منم میخوابم  فردا می ...

شوهر من ۱۲یا ۱میاد.تو فکر کن بچه هامم گاهی میخوابونم.ولی یه وقتایی بیدارن.خب چجوری بیدار بمونه بنده خدا.خسته میشه اونم.

من بی جنبه   ولی خداییش بعضی جیزا گفتنش زشته  اگه جمع فقط زنونه بود یه چیزی هزاران نفر مرد ...

اخه واقعا چیزی نیس که عادیه همه این رابطه رو دارن.اینا همش تجربیات داره رد و بدل میشه

خدا جووون مرسی که هستی