2777
2789
عنوان

کمک بچم خودشو هلاک کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 46 پست

[QUOTE=174957145]هیچ علائمی از سوختگی نداره اخه[/QUOTبنظرم پاهاشو بشور..الان..

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیروز فقط قیمه خوردم که لپه هاشو نخوردم فقط آبشو و سیب زمینی نون بربری هم خوردم همین

خب عزیزم بخاطذ همون قیمه هم هست خب نفخ لپه ها تو آبشم میره 

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 
ببین تو مدفوعش خون نیس یا رگه های خون

چرا بود الان دیگه نیست خوب شده فقط پی پیش دون دونه

از وقتی اولین حرکتتو تو دلم متوجه شدم یهو یه عشق گنده ریختی تو دلم که نمیتونم یه لحظه هم به فکرت نباشم

دون دون مشکلی نیس

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 

سشوار بچه رو میخوابونه من تو گوشیم یه برنامه ریختم اسمش خواب یاره،baby sleep هم خوبه دوتاش صداهای آرام بخشه واسه نوزادا بزاری میخوابن صدای شکم مادرم داره حتی، ولی صدای سشوارش از همه آرام بخش تره امتحان کن،فعلا خود سشوار روشن کن تکونش بده اگه نخوابید

اول ببین امروز شکمش کار کرده؟  اگه کار نکرده از دل درد شه . در این صورت با روغن زیتون طبیعی ( با بو) زیر ناف و قسمت روده ها رو اروم ماساژ بده .اگه دیدی خیلی نتیجه نداد با روغن کرچک زیر ناف و قسمت شکم رو ماساژ بده .همین که زدی زود  شکمش راه میوفته

چی میشه این روزها با هم مهربان‌تر باشیم .
اره سه بار

یکم نبات داغ بده بهش کم کم با قاشق کوچیک خودتم بخور

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
خب عزیزم بخاطذ همون قیمه هم هست خب نفخ لپه ها تو آبشم میره 

وای راست میگی آخه تا ظهر خوب بود

از وقتی اولین حرکتتو تو دلم متوجه شدم یهو یه عشق گنده ریختی تو دلم که نمیتونم یه لحظه هم به فکرت نباشم

معمولا بچه ای که کولیک داره ب پرتینگاوی هم آلرژی داره مثل دخترم معمولا رفلاکس پنهانم دارن. گوجه هم بده براشون چیزای نفخ دار. من رازیانه میخوردم برا نفخش اونم شنیدم  خب نیس برا این بچه ها. شربت گرمیچر هم نعناس میگن خوب نیس برا رفلاکس شون. رفلاکس گنهان علائمش اینه که تو خواب فقط شیر میخورن موقع بیداری سرو کمرشون به عقب میکشن که 3یا4 ماهگی خودشو نشون میده

وای راست میگی آخه تا ظهر خوب بود

پس همینه عزیزم شکمشو ماساژ بده

جاروبرقی یا هود یا سشوار روشن کن اروم میشه باهاش

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.