خانما من بچم از ظهر گریه های خیلی شدید میکنه یهو صورتش قرمز میشه جیغ میکشه پاهاشو سیخ میکنه همش هم گاز معده داره دکتر گفته کولیک داره اما این همه درد عادی آیا همه شربتی هم میدم بهش
از وقتی اولین حرکتتو تو دلم متوجه شدم یهو یه عشق گنده ریختی تو دلم که نمیتونم یه لحظه هم به فکرت نباشم
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیههای زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
شربت گرایپ میکسچر خارجیش رو بگیر بده. دختر منم اینجوری بود فقط این ارومش میکرد ایرانیش بدرد نمیخوره
خدایا اون چیزی رو برام بخواه که به صلاح منه. من بهت ایمان دارم. درسته بنده بدی برات بودم. درسته زمانایی که به اون چیزی که نرسیدم. ناشکری و کفر کردم. تو منو ببخش تو بخشندهای پناهم باش که جز تو پناهی ندارم
به پروتئین گاوی آلرژی داره. چند سالشه. اگ شیر میدی خودت لبنیات نخوردی یا نخود..
خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده. کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین. خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت. 😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم.
بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔
عزیزم اگه کندور تو خونه داری بش بده منظورم تویه لیوانی چند تا کندور بذار با آب جوش خنک که شد بش بده البته یه حبه قند هم توش بذار چون کندور تلخه
مامانی جونم چرا وقتی دو سالم بود رفتی منو هم باخودت نبردی چرا گذاشتی توحسرت گفتن مامان از ته دل بمونم دوستت دارم لااقل بیاتو خوابم ببینمت من حتی قیافیه تو یادم نیست