2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم با حرفت موافقم  ولی شاید یهو طرف دست روت بلند کنه نمیشه که جلو چشم بچه نباشه مثلا یهو یه ...

شما اصلا نباید جلو بچه دعوا کنید

حتی صداتون نباید بلند باشه جلوش

زدن که جای خود

همسرتون چیزی میگه بچه اونجاست جواب ندین خب

تاثیر وحشتناکی میذاره روش

شوهرم جلوی بچه م دستش رو بلند کرد ولی نزد  و من دلم برای پسرم سوخت که داشت به ما میخندید

آخی فکر کردم میخوای بنویسی جلو بچه ها بوسیده ؟ سعی کن دوباره پیش نیاد. خیلی کفری شد سکوت کن

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

یبار شوهرم شوخی شوخی داشت اذیتم میکرد به دخترم گفت مامان رو خفه کنم دخترم آنچنان جیغ بنفشی کشید و اومد با گریه با دستای کوچولوش هی باباش رو محکم میزد

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

من حامله بودم  گفتم  به آشپزخونه موکت بنداز  سر  نخورم  رفت موکت و خرید یکماه شده بود  پهن  نکرده بود  گفتم چرا پهن نمی کنی  برم  از خیابون  یکی و بیارم  بندازه   عصبی شد  یه عالمه کتکم  زد  بچها   تو شکمم  جمع  شده   بودن

خدایا عاشقتم 
من بچه بودم مدام میدیدم بابام مامانمو میزنه و همیشه مانع میشدم میرفتم میگرفتم بابامو

ولی خب همیشه گریه میکردم میرفتم جداشون میکردم تا دعواشون میشد افسردگی میگرفتم الان میگم به جهنم بزنن همو بکشن 

من بچه بودم و این خشونت هارو دیدم چه حرفی یه هر چی تا الان که ۱۸سالمه هنوزم تاثیرش روم هست

منم خیلی زیاد دیدم دیگه بعضی وقتها میرفتم تو اتاقم گریه میکردم و فقط صدای جیغ وکتک کاری میشنیدم

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
شوهرم جلوی بچه م دستش رو بلند کرد ولی نزد  و من دلم برای پسرم سوخت که داشت به ما میخندید

دعوا وبحث رو ادامه ندین تا به این حد برسه ..وقتی احساس کردین جو متشنجه یا سکوت کنید یا برین تو یه اتاق دیگه یااگر لازمه وبحث بایه عذرخواهی تموم میشه عذرخواهی کنید.تو زندگی که بچه ها هستن بلاخره یکی باید گذشت کنه وکوتاه بیاد تا جو خونه آرام بمونه 

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔
آره بخدا

کاش منم دو قلو حامله میشدم 

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

واقعن وقتی تاپیک رو خوندم دلم گرفت 

چقدر مردا بیشعور که مردبودنشون رو با دس بلند کردن روی یک زن ثابت میکنن و بچه ها هم قربانی زندگی میشن که تو آینده همون رفتار رو تکرار کرده و عقده ای بار میان

خواهرم ما زنا باید به خاطر بچه هامون اون موقع عصبانیت مرد باید چیزی نگیم تا حد امکان جو رو به سمت آرامش هدایت کنیم اما بعدن که عصبانیت مرد فرو کش گرد حرفت رو بزنی واز حقت نگذری تا باعث نشه بچه فکر کنه تو ضعیفی بچه باید مادر قوی داشته باشه از هر جهت .سیاست داشته باش خواهر .خدا به هممون کمک کنه 

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 
آره بخدا

وااااایی خداااا واقعااااا نمیدونم چی بگمممم خاک تو سرش عوضی بگو کثافت بچه خودت تو شکممه اینا همشون ی مشت حرومزادن حرومزاد آدم نیستن که بخدا اینارو که میفهمم هیچوقت نمیخام ازدواج کنم

ما فقط یکبار پسرم یازده ماهه بود برای اولین و اخرین بار جلوش داشتیم بحث میکردیم بچه بغل شوهرم بود

اومدم بچمو بگیرم شوهرم گفت نمیدمش یهو ناغافل دستشو تو هوا تکون داد خورد تو صورت بچه

انقدر بچم گریه کرد

بدترین روز زندگیم بود هنوز یاد بغض پسرم میفتم ناراحت میشم الهی براش بمیرم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏