2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ندارم ولي هيييچ مادري نبايد اجازه بده بچش همچين صحنه اي ببينه شده بايد قلق شوهرشو گير بياره و ...

عزیزم با حرفت موافقم 

ولی شاید یهو طرف دست روت بلند کنه نمیشه که جلو چشم بچه نباشه مثلا یهو یه دعوا راه میندازین بچتونم جلوتون شوهرت یهو دست بلند کنه چه کاری از دستت بر میاد؟! 

ضمنن قلق شوهرا اکثرا عوض میشه مردا وقتی عصبین قلق نمیشناسن نمیدونن چیکار کنن

در من کودک فلجی است که خواب دیده میشود دوید💔🙂
بچه ندارم ولي هيييچ مادري نبايد اجازه بده بچش همچين صحنه اي ببينه شده بايد قلق شوهرشو گير بياره و ...

شوهرم جلوی بچه م دستش رو بلند کرد ولی نزد  و من دلم برای پسرم سوخت که داشت به ما میخندید

حال نداری ثواب کنی گناه نکن
عزیزم با حرفت موافقم  ولی شاید یهو طرف دست روت بلند کنه نمیشه که جلو چشم بچه نباشه مثلا یهو یه ...

عزيزم خب اصلا جلوي بچه دعوا نكنه

شده بايد از حقش بگذره و سكوت كنه چون مادره و مسئوليت داره درقبال سلامت روان فرزندش

در اين صورت مرد نميزنه

اون بچه بعدها ميشه يكي مثل پدرش اگه توي همچين فضاي اشوب و متشنجي بزرگ شه

بنظر من اصلا نباید جلو بچه دعوا کرد چه برسه به زدن😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈
عزيزم خب اصلا جلوي بچه دعوا نكنه شده بايد از حقش بگذره و سكوت كنه چون مادره و مسئوليت داره درق ...

اره درسته ولی ای کاش یکم مردا بفهمن خودشون کنترل کنن کوتاه بیان👌🏻

در من کودک فلجی است که خواب دیده میشود دوید💔🙂