2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی!لطفا ی لحظه اونایی که تجربه دارین🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 102 پست

من سر زایمان اولم درد نداشتم رفتم خیلی اذیت شدم با مپول فشار دردام شروع شد خیلی سال پیش اما زایمان سه سال پیشم از تو همین سایت خوندم برای زایمان راحت تر شربت زعفرون غلیظ چند باری باید بخوریم البته برای کسانی که فشار ندارن برای من که عالی بود من ۱۹ بهمن زایمان کردم ولی به دکترم بود میگفت تا اخر بهمن وقت داری من یک ساعته زایمان کردم از زایمان دومم خیلی راضی هستم هم زود بود هم بدون درد .بیمارستان خصوصی رفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بذار علامت شروع شد بعد برو. من سی و هشت هفته لکه بینی پیدا کردم رفتم ولی اگه اوکی بودم باز صبر م ...

فدای تو مهربون.نه لکه بینی ندارم فقط تکرر ادرار

💎زبان کوردی هویت من است💎
باید در ات شروع بشه کم کم   بعد من بعد 3 ساعت از شدت درت میموندم خونه بعد میرفتم بیمارستان ...

رفتم پیش دکترم معاینه لگن کرد ۳سانت و نیم باز شده بود ولی تا الان درد ندارم😕

💎زبان کوردی هویت من است💎
باید در ات شروع بشه کم کم   بعد من بعد 3 ساعت از شدت درت میموندم خونه بعد میرفتم بیمارستان ...

منم دردام شروع شه فورا نمیرم ی کم میمونم بعد میرم🤦‍♀️

💎زبان کوردی هویت من است💎
منم دردام شروع شه فورا نمیرم ی کم میمونم بعد میرم🤦‍♀️

عزیز دلم بسلامتی برا منم دعا کن میگن زن وقت درد. زایمان دعاش مستجاب میشه. پسر داشتم فوت کرد برام دعا کن. پسر دار بشم خیلی وقت اقدامم 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
من سر زایمان اولم درد نداشتم رفتم خیلی اذیت شدم با مپول فشار دردام شروع شد خیلی سال پیش اما زایمان س ...

شربت زعفرون خطرناک نیست بنظرت از امشب بخورم منم؟🤔

💎زبان کوردی هویت من است💎
عزیز دلم بسلامتی برا منم دعا کن میگن زن وقت درد. زایمان دعاش مستجاب میشه. پسر داشتم فوت کرد برام دعا ...

چشم قربونت من همیشه برا همه دعا میکنم دامن همه منتظرا سبز شه و خدا بهتون صبر بده و دامنتو با ی گل پسر سبز کنه🙏🙏🙏

💎زبان کوردی هویت من است💎
چشم قربونت من همیشه برا همه دعا میکنم دامن همه منتظرا سبز شه و خدا بهتون صبر بده و دامنتو با ی گل پس ...

انشالله آمین گلم 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم