2777
2789
عنوان

علاعم زایمان زود رس چیست ؟؟

297 بازدید | 38 پست

سلام هفته ۲۵بارداری تمام کردم .اخرین هفته از ماه شش هستم.

از دو هفته هست که درد خفیف پریودی میگیره و ول میکنه.

و این که از همون ماه پنج شکمم سفت میشه به طور غیر منظم و ول میکنه 

مثلا موقع چهار صبح سفت میشه و تا وقتی از جا بلند نشم و حرکت نکنم همینطوره . یا وقتی کارهای سبک خونه رو انجام میدم استراحتم کمتره .میگیره .

دهانه رحم هم اخرین سونو هفته ۱۲رفتم بود ۳۱
داروهایی که استفاده میکنم 

شیاف پروژسترون از اول بارداریم تا الان هر شب 

قرص ایزوپرین

اسپرین.اهن و فولیک.ویتامین دی 

حالا تا هفتهدیگه نوبت دارم .ممنون میشم از تجربیات تون بگید . ...

وبگید اگر سقط داشتید علتش چی بوده ؟ و چند هفته بوده ؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه روز خیلی راه رفتم شبش همش دل درد پریودی میگرفتم رفتم بیمارستان فردا شبش بچم بدنیا اومد . دردشم هر پنج دقیقه منظم بود. ۳۴ هفته بودم. البته دردم خیلییی شدید بود بیست برابر پریودی

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 
من خودم ۳۶ هفته و دو روز زایمان کردم. علائم خاصی نداشتم فقط کیسه ایم پاره شد و بعدشم رفتم برای زایما ...

قبلش آب دور جنینت کم شده بود یا نه ؟ من هفته ۳۱ ام آب دور جنینم کمه میترسم یدفعه دکتر بگه ختم بارداری 😭

خدای مهربونم شکرت ❤ ازت میخوام هرکسی هر حاجتی داره برآورده بشه❤ آمین ❤
من یه روز خیلی راه رفتم شبش همش دل درد پریودی میگرفتم رفتم بیمارستان فردا شبش بچم بدنیا اومد . دردشم ...

ببخشید بچه دستگاه هم رفت من ۳۱ هفته ام احتمالش هست زایمان زودرس بشم خیلی نگرانم ؟

قبلش آب دور جنینت کم شده بود یا نه ؟ من هفته ۳۱ ام آب دور جنینم کمه میترسم یدفعه دکتر بگه ختم باردار ...

والا من دقیقا همون روز که کیسه ابم پاره شد قرار بود برم واسه چکاب. که دیگه رفتم واسه زایمان. اما فکر نکنم 

والا من دقیقا همون روز که کیسه ابم پاره شد قرار بود برم واسه چکاب. که دیگه رفتم واسه زایمان. اما فکر ...

ممنونم عزیزم چقدر جالب خداروشکر به سلامتی نی نی اومده بغلت 😍😍

بچه موند؟؟؟

اره الان دوسالو نه ماهشه 🤗

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد