2777
2789
عنوان

مامانای مهربون پنی سیلین...🥺🥺🥺

280 بازدید | 16 پست

سلام‌دوستان.دخترم ۵ سالشه چند روز پیش دیدم انگشتش کنار ناخن عفونت کرده ومتورمه .بردمش دکتر سفالکسین وپاد داد ویه پنی سیلین 

که اگه عفونتش بهتر نشه ، که نشد 🥺🥺فردا صبح باید امپولشو بزنیم.

من خیلی نگرانم😭😭تا حالا بچه پنج سالتون امپول پنی سیلین زده؟ 

من از دکتر پرسیدم چقدرشو بزنیم؟ گفت همشو.بچم  خیلی ضعیفه 

اذیت نشه..

چکارکنم 

نکنه حساسیت داشته باشه زبونم لال ..🥺🥺

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
عزیزم خودشون تست میکنن ولی بازم بگو خودت کهتست کنید لازم بوده که دکتر داده دیگه وحتما دوز کمشو داده ...

ممنونم از راهنماییت .

باشه حتما میگم.

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم تزریق نمیکردم پنی سیلین خیلی خطرناکه این همه داروی جایگزین خوب بعدش هم بچه اذیت میشه برای دردش گناه داره ببرش یه دکتر پوست 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
من بودم تزریق نمیکردم پنی سیلین خیلی خطرناکه این همه داروی جایگزین خوب بعدش هم بچه اذیت میشه برای در ...

منم از همبن نگرانم 

از طرفی میگم اگه عفونتش زبونم لال بره تو خون چی .

بخدا نه شب خواب دارم نه روز ارامش 

بی دلیل دستش متورم شدو عفونت کرد نفهمیدم چرا...الان داره سفالکسین میخوره ولی انگار موثر نیست

منم از همبن نگرانم  از طرفی میگم اگه عفونتش زبونم لال بره تو خون چی . بخدا نه شب خواب دارم نه ...

حتما ببرش پوست به خونش که نمیزنه ولی ممکنه برای دست و ناخنش مشکل بشه 

دختر من دقیقا بعد عید بود که دستش عفونت کرد.فقط بهش شربت سفکسیم دادم خوب شد

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

سلام عزیزم من داداشم که ۶ سالش بود و پنی سیلین میخواست بزنه دکترش که خیلی دکتره ماهر و خوبیم بود میگفت کودکان زیر ۶ و یا نوجوانان زیر ۱۴ سال چون سیستم ایمنیشون تکامل پیدا نکردن حساسیتی در مقابل پنی سیلین اغلب نشون نمیدن و ضرری نداره نگران نباش مثل امپولای دیگه میزنن و انشاالله اتفاقی نمیفته🌸در مورد عفونت انگشتش دقیقا این مورد برامون پیش اومده که انگشت شست پا متورم و قرمز شده بود و یه جورایی باز شده بود دکتر رفتیم خوب نشد از دارو گیاهی فروشیا پرسیدیم یه ماده ای داد شبا قبل خواب میزد بعد چند هفته کاملا خوب شد اگه تونستین از داروگیاهی فروشیا حتما بپرسین انشاالله که خیلی زود خوب بشه و شما از نگرانی بیرون بیایی😍❤

اسم کاربریم "باوان" اصطلاح کوردی هست ترجمه سادش میشه جگرگوشه ولی خب اصلش از بابان و بابا میاد یعنی خونه‌ پدری چیزی فراتر از جگرگوشه وقتی بهت میگه باوانِم یعنی داره با زبونِ بی‌زبونی میگه اونقدر با روحم آمیخته شدی که حالا ریشه‌ی منی😍خدایا شکرت...❤مهربونا با دلای پاک و قلبای مهربونتون میشه برام دعا کنین و یه صلوات مهمونم کنین؟🌸
پینی سیلینه دیگه چیه مگه فقط قبلش حتما حتما بگو تست بگیرن ازش ک حساسیت نداشته باشه  یادت نره ا ...

اتفاقا پنی سیلین خیلی باعث شوک میشه ربطی هم به تست نداره شاید تو دوز زیادش شوک بده

منم از همبن نگرانم  از طرفی میگم اگه عفونتش زبونم لال بره تو خون چی . بخدا نه شب خواب دارم نه ...

عزیزم اون عفونت کرده دیگه یه دکتر دیگه ببر حتما ولی پنی سیلین وتا تست نکنن نمیزنن بعدشم دوز کم وزیاد داره اصلا نترس ولی یه پزشک دیگه هم نشون بده من فکر میکنم باید همون پزشک عمومی ببینتش نه دکتر پوست

اتفاقا پنی سیلین خیلی باعث شوک میشه ربطی هم به تست نداره شاید تو دوز زیادش شوک بده

ن اونو نمیدونم ولی بعضیا کلا حساسیت دارن برای همون تست رو گفتم 

چیزای دیگه رو نمیدونم

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃
حتما ببرش پوست به خونش که نمیزنه ولی ممکنه برای دست و ناخنش مشکل بشه 

چشم حتما

عزیزم اون عفونت کرده دیگه یه دکتر دیگه ببر حتما ولی پنی سیلین وتا تست نکنن نمیزنن بعدشم دوز کم وزیاد ...

دکتر اطفال بردمش

سلام عزیزم من داداشم که ۶ سالش بود و پنی سیلین میخواست بزنه دکترش که خیلی دکتره ماهر و خوبیم بود میگ ...

حتما 

ممنونم از راهنماییتون

بعد اینکه تاپیک زدم 

رفتم عوارض پنی سیلین رو در کودکان تو گوگل سرچ کردم واقعا ترسیدم