zahrabanoooooo مدیر عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 211 عنوان مریضی یا تنوع طلبی | مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 25 پست مردی که چندین بار خیانت میکنه جنسی و احساسی مریضه جنسی هست یا تنوع طلبهمیخوام از تجربه شخصیتون بدونم آیا قابل درست شدن هستن این افراد؟ اِعطَنی الفَض♡ل|محتاج معجزه توئم..!🍃 1399/11/10 | 16:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahrabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 211 اولین چیزی ک زن از مرد میخواد وفاداریه نمیدونم اگر شرایط طلاق دارین،چرا وقتی برای مسلم ترین ح ... اگر معتاد بود میبردم درمانش میکردم ولی با خیانت هیچجوره نمیتونم کنار بیام و دعا کنید خدا بهم آرامش بده تو این روزهای سختی که دارم طی میکنم اِعطَنی الفَض♡ل|محتاج معجزه توئم..!🍃
zahrabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 211 بندازش دور عزیزم برو دنبال زندگیت بخدا انقد زنها با همه غلط مرد ها سوختن و ساختن ک مرد ... اره درخواست طلاق دیدم ولی انقدر اطرافیانم گفتن همه مردا اینطوری هستن یکم سست شدم اِعطَنی الفَض♡ل|محتاج معجزه توئم..!🍃
aydaalynezhad عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 2186 اگر معتاد بود میبردم درمانش میکردم ولی با خیانت هیچجوره نمیتونم کنار بیام و دعا کنید خدا بهم آ ... زهرا جون حق داری کنار نیای اگر هم بمونی تو زندگی دچار طلاق عاطفی میشین،دیگه چه ارزشی داره؟برات آرزوی آرامش میکنم امیدوارم بری و ی زندگی قشنگ ک لیاقتشوداری برای خودت بسازی💜
zahrabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 211 زهرا جون حق داری کنار نیای اگر هم بمونی تو زندگی دچار طلاق عاطفی میشین،دیگه چه ارزشی داره؟ ب ... بله عزیزم ممنون از دعای قشنگت❤️❤️❤️ اِعطَنی الفَض♡ل|محتاج معجزه توئم..!🍃
aydaalynezhad عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 2186 اره درخواست طلاق دیدم ولی انقدر اطرافیانم گفتن همه مردا اینطوری هستن یکم سست شدم خودت میتونی بهترین تصمیم رو بگیری بقیه تو زندگی تو نیستن ک سختی هاتو ببینن و الان دارن محکومت میکنن با همه چیز بسازی♡
marallllllll عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 2747 مریضه جنسیه بنظرم.....جالبه بدونید خود آقایون از خیانت بدشون میاد واسه توجیه دیگران و دل خودشون اسمشو گذاشتن تنوع طلبی با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍
zahrabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 211 مریضه جنسیه بنظرم..... جالبه بدونید خود آقایون از خیانت بدشون میاد واسه توجیه دیگران و دل خودشون اس ... خب این مریض جنسی درمان نمیشه عزیزم؟ اِعطَنی الفَض♡ل|محتاج معجزه توئم..!🍃
marallllllll عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 2747 خب این مریض جنسی درمان نمیشه عزیزم؟ تا خودش نخواااااد نه .....باید خودش بفهمه وگرنه شما نمیتونی درمانش کنی .....اگه خودش بخواد میشه ....دقیقا مثه معتاد میشه سخته ولی میشه ترکش داد بشرط اینکه خودش از مواد بدش بیاد .... با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍
zahrabanoooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 211 تا خودش نخواااااد نه ..... باید خودش بفهمه وگرنه شما نمیتونی درمانش کنی ..... اگه خودش بخواد میشه ... هر بار که خواست بهش فرصت بدم گفت درمان میکنم ولی به محض برگشت من باز کارهاش رو شروع کرد ولی اینبار دیگه نمیبخشم اِعطَنی الفَض♡ل|محتاج معجزه توئم..!🍃
marallllllll عضویت: 1398/04/25 تعداد پست: 2747 هر بار که خواست بهش فرصت بدم گفت درمان میکنم ولی به محض برگشت من باز کارهاش رو شروع کرد ولی اینبار د ... آدما همیشه تویه تنگنا قول میدن که درست بشن ولی خرشون که از پل میگذره عادتشون رو نمیتونن ترک کنن....خیانت خیلی درد داره انشالله خدا خودش بهت کمک کنه خودتم قوی باش با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍