2777
2789
عنوان

مریضی یا تنوع طلبی

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 25 پست
اولین چیزی ک زن از مرد میخواد وفاداریه  نمیدونم اگر شرایط طلاق دارین،چرا وقتی برای مسلم ترین ح ...

اگر معتاد بود میبردم درمانش میکردم ولی با خیانت هیچجوره  نمیتونم کنار بیام و دعا کنید خدا بهم آرامش بده تو این روزهای سختی که دارم طی میکنم 

اِعطَنی الفَض♡ل|محتاج معجزه توئم..!🍃
بندازش دور عزیزم  برو دنبال زندگیت  بخدا انقد زنها با همه غلط مرد ها سوختن و ساختن ک مرد ...

اره درخواست طلاق دیدم ولی انقدر اطرافیانم گفتن همه مردا اینطوری هستن یکم سست شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر معتاد بود میبردم درمانش میکردم ولی با خیانت هیچجوره  نمیتونم کنار بیام و دعا کنید خدا بهم آ ...

زهرا جون حق داری کنار نیای 

اگر هم بمونی تو زندگی دچار طلاق عاطفی میشین،دیگه چه ارزشی داره؟

برات آرزوی آرامش میکنم امیدوارم بری و ی زندگی قشنگ ک لیاقتشوداری برای خودت بسازی💜

زهرا جون حق داری کنار نیای  اگر هم بمونی تو زندگی دچار طلاق عاطفی میشین،دیگه چه ارزشی داره؟ ب ...

بله عزیزم ممنون از دعای قشنگت❤️❤️❤️

اره درخواست طلاق دیدم ولی انقدر اطرافیانم گفتن همه مردا اینطوری هستن یکم سست شدم

خودت میتونی بهترین تصمیم رو بگیری بقیه تو زندگی تو نیستن ک سختی هاتو ببینن و الان دارن محکومت میکنن با همه چیز بسازی♡

مریضه جنسیه بنظرم.....

جالبه بدونید خود آقایون از خیانت بدشون میاد واسه توجیه دیگران و دل خودشون اسمشو گذاشتن تنوع طلبی

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍
مریضه جنسیه بنظرم..... جالبه بدونید خود آقایون از خیانت بدشون میاد واسه توجیه دیگران و دل خودشون اس ...

خب این مریض جنسی درمان نمیشه عزیزم؟

خب این مریض جنسی درمان نمیشه عزیزم؟

تا خودش نخواااااد نه .....

باید خودش بفهمه وگرنه شما نمیتونی درمانش کنی .....

اگه خودش بخواد میشه ....

دقیقا مثه معتاد میشه سخته ولی میشه ترکش داد بشرط اینکه خودش از مواد بدش بیاد ....

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍
تا خودش نخواااااد نه ..... باید خودش بفهمه وگرنه شما نمیتونی درمانش کنی ..... اگه خودش بخواد میشه ...

هر بار که خواست بهش فرصت بدم گفت درمان میکنم ولی به محض برگشت من باز کارهاش رو شروع کرد ولی اینبار دیگه نمیبخشم

هر بار که خواست بهش فرصت بدم گفت درمان میکنم ولی به محض برگشت من باز کارهاش رو شروع کرد ولی اینبار د ...

آدما همیشه تویه تنگنا قول میدن که درست بشن ولی خرشون که از پل میگذره عادتشون رو نمیتونن ترک کنن....

خیانت خیلی درد داره انشالله خدا خودش بهت کمک کنه خودتم قوی باش