2777
2789
عنوان

چرا تو نی نی سایت کسی اهمیت نمیده

93 بازدید | 15 پست

چرا بعضیا اصلااا اهمیت نمیدن من الان چند روزع پشت سر هم دارم میپرسم هیچکی جواب نمیده حالا اگه در مورد دعوا و بحث خانوادگی بود همه میومدن جواب میدادن 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی شده من همیشه انلاین نیستم و خب گاهی ممکنه چیزی را ندانم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
الان بگو بدونم و بتونم کمک میکنم

من 15 روزه از وقت پ گذشته خودمم سنم کمه نمیدونم زیاد بد دوبار هم بی بی چک استفاده کردم منفی نشون داده ینی ممکنه ک حامله باشم یا به خاطر چیزای دیگس 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
خب لابد نمیدونن حالا سوال تون چی هست

جواب دادم اون پایین

آزمایش بتا بده  سینه هات سفت نشدن؟

ن 

آزمایش بتا بده  سینه هات سفت نشدن؟

میگم ممکنه حامله باشمو چون اولاشه بی بی نشون نمیده؟