خانواده شوهرم مخصوصاااا مادرشوهرم همش میگن ما پسرو بیشتر از دختر دوست داریم ولیی اصلا ب پسرشون محل نمیذارن سه تا کلمه حرف میزنن چهارتاش اسم دخترشون میارن..
برای ما خدا رو شکر هر چی حمالی هست وظیفه پسر و عروس، هر چی بخور بخوره برای دختر و داماده
اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرممخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم
بع نظر من پسر رو دوس دارند ولی خانمشون به کارایی میکنه پسره هم از چشم خانوادش میفته
دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝
حالا چرا حسودیت میشه گلم بع نظر من پسر رو دوس دارند ولی خانمشون به کارایی میکنه پسره هم از چ ...
😐والا ما تا پدربزرگ شوهرم تر و خشک میکردیم اما بعدها فهمیدیم نقشمون فقط حمالی
اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرممخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم
من و جاریم با هم حامله بودیم من پسر اون دختر. مادر شوهرم برای ناراحت کردن من یکسره میگفت دختر خوبه مادری که دختر نداره بدبخته. البته احتمالإ جلوی جاریمم عکسشو میگفته