2777
2789
عنوان

خانواده شوهر شماهم اینجورین؟؟؟

229 بازدید | 19 پست

خانواده شوهرم مخصوصاااا مادرشوهرم همش میگن ما پسرو بیشتر از دختر دوست داریم ولیی اصلا ب پسرشون محل نمیذارن سه تا کلمه حرف میزنن چهارتاش اسم دخترشون میارن..

برای ما خدا رو شکر هر چی حمالی هست وظیفه پسر و عروس، هر چی بخور بخوره برای دختر و داماده

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

چرت میگن دهن من وشما رو ببندن 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا چرا حسودیت میشه گلم 

بع نظر من پسر رو دوس دارند ولی خانمشون به کارایی می‌کنه پسره هم از چشم خانوادش میفته

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

خیر

پسر بیشتر از دختر دوست دارن

به پسرشون نمیرسن

دیگه ببین با دختر بیچارشون چه کردن

مادرشوهرم فقط برادر شوهر اخریم

یعنی هیچکس نباشه، هیچکس هیچی نداشته باشه،فقط  همه چیز مال این یه پسرش باشه!!!

حالا چرا حسودیت میشه گلم  بع نظر من پسر رو دوس دارند ولی خانمشون به کارایی می‌کنه پسره هم از چ ...

😐والا ما تا پدربزرگ شوهرم تر و خشک میکردیم اما بعدها فهمیدیم نقشمون فقط حمالی

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
حالا چرا حسودیت میشه گلم  بع نظر من پسر رو دوس دارند ولی خانمشون به کارایی می‌کنه پسره هم از چ ...

از نظر من ازاول پسرو نمیخواستن از خاطراتی ک تعریف مکنن حسودیم نمیشه از خدام هست ولی ازاین ناراحتم ک بین دوتا بچه فرق میذارن

من و جاریم با هم حامله بودیم من پسر اون دختر. مادر شوهرم برای ناراحت کردن من یکسره میگفت دختر خوبه م ...

کی میخوان بفهمن بچه دختر پسر نداره هردوش از خودشونن از خون خودشون