2777
2789
عنوان

بارداری با یک بار اقدام در روز هشتم پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 7069 بازدید | 53 پست
البته اگه ۲۸ روز از اقدام گذشته. بیبی باید نسون‌میداد

روزای موعد همیشه پای چپم و دلم درد  میگیره، الان شش روز پیش این دردا اومد و رد شد اما سینه هام داره به شدت درد میکنه بیشتر از موقع پریودی، ممکنه بتا دیر بره بالا؟

خب من اون ماهی که دارو خورده بودم بعدش پریود شدم این ماه دارو نخوردم

اگر باردار بودی نشون میداد عزیزم چون ۶ روز از موعد گذشته سینه درد درسته یکی از علائم بارداریه ولی از علائم پریودی هم هست  ب دنبال علایمی باش ک بین حاملگی و پریودی مشترک نباشه اگر حامله باشی خودت حس میکنی اصلا حالت عوض میشه علائمت کاملا متفاوت از هرباره

من به همه خواسته هام رسیدم و میرسم آرزو ب دل تو گور نمیرم تازشم برای اون دنیامم کلی توشه میخوام جمع کنم آخه ما اینجا مسافریم میدونید که زندگی واقعی و من و شمای واقعی اونجاس اینجا ما ی کالبد مثل یک جلد و لباسیم موقعش که برسه این لباس پر از درد و غم و رنج  مادی رو میزاریم زمین و خیلی سبک و سریع میوفتیم تو تونلی ک هدایت میشم ب سمت حساب کتاب مبادا حتی شاخه درختی رو بشکنی حق کسی رو بخوری میگن اونجا بیشترین چیزی ک بازخواست میکنن حق مردمه حق الناسه مبادا گردنت بمونه وگرنه اونجارو هم خراب کردی خدا کمکمون کنه خدارو هزار بار شکر زندم ن بخاطر ترس از مردن بخاطر اینکه فرصت دارم اشتباهامو جبران کنم و در آخر یک صلوات بفرست برای حاجتم خدا خیرت بده ⚘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون ربطی داره که چن ساله جلوگیری کردیم؟ من ۷ ساله ازدواج کردم. جلوگیری طبیعی داشتم. میخام اقدام ...

به نظرم ربط نداره اگه پریودااتون منظمه و شوهرتون مشکل نداشته باشه زود میشین 

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
اگر باردار بودی نشون میداد عزیزم چون ۶ روز از موعد گذشته سینه درد درسته یکی از علائم بارداریه ولی از ...

کدوم علائم مشترک نیس

🌹"رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹   خدایا بغلمو با دستات پر کن 🥺
به نظرم ربط نداره اگه پریودااتون منظمه و شوهرتون مشکل نداشته باشه زود میشین 

اره منظمه. 

قدر روزامونو بدونیم. حسرت گذشته رو نخوریم. زندگی همین حالاست......💖💖💖💖
روزای موعد همیشه پای چپم و دلم درد  میگیره، الان شش روز پیش این دردا اومد و رد شد اما سینه هام ...

سینه درد برا اول بارداری زیاد معمول نیست ماهای بالاتر میاد سراغت ولی انشاالله باردار باشی واست دعا میکنم‌موفق باشی عزیزم‌منم با قرص باردار شدم هر وقت سوالی داشتی خوشحال میشم کمکت کنم

من به همه خواسته هام رسیدم و میرسم آرزو ب دل تو گور نمیرم تازشم برای اون دنیامم کلی توشه میخوام جمع کنم آخه ما اینجا مسافریم میدونید که زندگی واقعی و من و شمای واقعی اونجاس اینجا ما ی کالبد مثل یک جلد و لباسیم موقعش که برسه این لباس پر از درد و غم و رنج  مادی رو میزاریم زمین و خیلی سبک و سریع میوفتیم تو تونلی ک هدایت میشم ب سمت حساب کتاب مبادا حتی شاخه درختی رو بشکنی حق کسی رو بخوری میگن اونجا بیشترین چیزی ک بازخواست میکنن حق مردمه حق الناسه مبادا گردنت بمونه وگرنه اونجارو هم خراب کردی خدا کمکمون کنه خدارو هزار بار شکر زندم ن بخاطر ترس از مردن بخاطر اینکه فرصت دارم اشتباهامو جبران کنم و در آخر یک صلوات بفرست برای حاجتم خدا خیرت بده ⚘
چون تقریبا ۹سیکل تخمک گذاریم بوده لقاح زود بوده بچه اولمم دقیقا روز بعد اتمام پریودی باردار شدم

یعنی برای اینکه سریع جواب بده روز بعد از پاک شدن اقدام کنم بهتره؟ 

قدر روزامونو بدونیم. حسرت گذشته رو نخوریم. زندگی همین حالاست......💖💖💖💖
اونایی که با یه بار باردار شدن. چن سال از ازدواجشون‌گذشته‌لود؟ 

من دوسال

خب من اینجا خوندم برا بعضیا بتا خیلی دیر بالا میره

بعضی وقتا با بی بی چک نشون نمیده حالا تا ده روز بعد موعد پریودیتون صبر کنید دوباره بی بی بزن 

کدوم علائم مشترک نیس

مثلا نفس تنگی مثل باد پیچیدن زیر شکم انگار یک مار میپیچه تو تخمدانهات

یعنی برای اینکه سریع جواب بده روز بعد از پاک شدن اقدام کنم بهتره؟  

باید ببینی تخمک گذاریت کی هست مال من یکی دوروز بعد پاک شدن هست چون دوتا بارداریم همون موقع اقدام داشتم ولی خب برای اطمینان بعد پاک شدنت یک شب درمیون اقدام کن